Online platform voor bedrijven

professionele oplossing om in contact te blijven met uw (potentiele) leden

Een professionale oplossing die zich volledig richt op leden en potentiële leden. Het platform beschikt over een aantal specifieke functionaliteiten ten behoefde van bedrijven en verenigingen. Deze richten zich op informeren, leden werven en de opkomst vergroten van bijeenkomsten. Vanwege het afgeschermde gedeelte kunnen vertrouwelijke informatie alleen beschikbaar gesteld worden voor de leden.

Beschikbare functionaliteiten

AGENDA / BIJEENKOMSTEN

Een agendafunctionaliteit met de mogelijkheid om zich hiervoor aan te melden (optioneel). Andere leden kunnen dan ook zien wie er komen. Dit kan ervoor zorgen dat er extra aanmeldingen komen, omdat leden zien welke andere leden er komen. Het aanmelden en het bekijken van de aanmeldingen kan alleen door leden (afgeschermd met een account).

Bij het aanmaken van een bijeenkomst op de website, is het mogelijk om direct (of op een later moment) een uitnodiging te versturen naar de leden. Via de uitnodiging (e-mail) kan men direct aangeven of men aanwezig of afwezig is. Tevens is het mogelijk om een herinnering te sturen aan de leden die nog niet gereageerd hebben.

Na afloop van de bijeenkomst is het mogelijk om zowel foto’s/video’s als een terugblik (tekstuele pagina) aan de bijeenkomst te koppelen. Dit zorgt ervoor dat leden terugkeren naar de website en dat leden die niet geweest zijn de volgende keer er wel bij willen zijn. Voor niet-leden kan dit betekenen dat ze lid willen worden, omdat ze een goede indruk krijgen van de activiteiten. De foto’s en de terugblik kunnen gedeeld worden op social media en/of afgeschermd worden zodat deze alleen beschikbaar zijn voor leden.

LEDENLIJST

Alle leden zullen in een ledenlijst op de website verwerkt worden. Hierbij kan er een keuze gemaakt worden om bepaalde gegevens openbaar te maken (bedrijfsnaam/logo etc) en andere gegevens (bv. contactgegevens, persoon etc) af te schermen, zodat die alleen zichtbaar zijn voor leden.

AFGESCHERMD GEDEELTE

Op de website kunnen pagina’s worden afgeschermd die alleen zichtbaar zijn voor de leden. Dit kunnen zowel standaard tekstuele pagina’s zijn als pagina’s met vertrouwelijke documenten.

ACCOUNTS

Elk lid zal een gebruikersaccount krijgen om in te kunnen loggen op de website. Per bedrijf is het mogelijk om meerdere leden te hebben.

Professionale vormgeving

Het platform is voorzien van een professionale lay-out waarbij uw logo en huisstijl-kleuren verwerkt zullen worden. Het is daarbij ook mogelijk om het platform volledig te voorzien van een vormgeving op maat, afgestemd op uw wensen en eisen.

Voordeliger oplossing

Het platform is al beschikbaar met eenmalige setupkosten van € 195 excl.btw. Afhankelijk van het aantal leden (staffel) heeft u een abonnement waarbij wij zorgen dat het platform altijd onderhouden zal worden. Geen lange contracten maar maandelijks opzegbaar. Onze abonnementsprijzen zijn vermeldt in onze folder.

Folder aanvragen

Dit gebruiken wij om te controleren of we niet te maken hebben met een geautomatiseerd proces.