Concepten

Waar een idee één enkel denkbeeld is, vat een concept meestal meerdere denkbeelden samen

Zoals de uitspraak hierboven samenvat, is een concept meer dan een idee. Een concept is een kapstok, waaraan je onderliggende ideeën, uitingen en producten kunt ophangen. Bij het aanvliegen van een campagne denken wij dan ook graag mee over het onderliggende concept. 

Wil je een nieuw product introduceren, je naamsbekendheid vergroten of op een andere manier je bedrijf, dienst of product onder de aandacht brengen? Wij kunnen een origineel, sterk en pakkend concept voor je maken. 

Het ontwikkelen van concepten: hoe gaan wij te werk?

Voor ons is een concept pas af als deze ook meteen toe te passen is in een helder plan de campagne. Afhankelijk van de oorspronkelijke opdracht kan het concept dus gelijk worden vertaald naar en toegepast op bijvoorbeeld een webdesign, een animatiefilmpje of posters.

Voordat wij aan het werk gaan willen we graag eerst een strategie bepalen. Hierbij kijken wij naar het doel, de doelgroep en de identiteit van de opdrachtgever. We willen onze klant graag leren kennen, pas dan kunnen wij zorgen voor een perfect eindproduct, bijvoorbeeld een succesvolle website.

Concepten vertalen naar producten

Wanneer we de behoeften en mogelijkheden hebben afgestemd, verkennen we de richtingen en wordt de juiste vorm gekozen. Gaan we voor online of offline of juist een combinatie van beide? Dunique bedenkt en ontwikkelt concepten om een boodschap op de juiste manier over te brengen. Onze concepten zijn direct te vertalen naar (web)vormgeving en content.

‚ÄčNatuurlijk denken we ook graag out of the box. Graag zelfs! We worden graag uitgedaagd om buiten de gebaande paden te gaan en met originele, verfrissende en eigenzinnige ideeën te komen. Neem contact met ons op en kom erachter waarmee we je van dienst kunnen zijn.