WordPress website in beheer laten nemen

Talloze mogelijkheden met één van de grootste en bekendste CMS-en

WordPress is misschien wel één van de bekendste content management systemen. WordPress is een open source platform dat ooit ontstaan is als tool voor bloggers, maar heeft sinds 2014 een enorme groei doorgemaakt tot een volledig content management systeem. Bedrijven, professionals en bloggers maken gretig gebruik van het CMS WordPress voor hun zakelijke site, blog of portfolio. 

Voordelen van WordPress

Omdat WordPress een open source systeem is waar wereldwijd getalenteerde developers aan meewerken, zijn er veel voordelen aan verbonden. Het CMS staat erom bekend dat er vele plug-ins (functionaliteiten) en templates voor webdesigns beschikbaar zijn om websites mee te ontwikkelen. Er zijn tal van opties, zowel kosteloos als betaald. 

WordPress website in beheer laten nemen?

Onze ontwikkelaars beschikken over veel kennis van het CMS WordPress. De meeste websites die wij ontwikkelen maken we met ExpressionEngine, maar we weten ook goed de weg in WordPress en zijn we je graag van dienst. Meerdere klanten gingen je al voor met het door ons in beheer laten nemen van een WordPress website.

Wil je je WordPress website door ons in beheer laten nemen of ben je benieuwd naar je opties? Neem contact met ons om je wensen door je nemen