Nieuwsbrieven

93 procent van de Nederlanders is ingeschreven op nieuwsbrieven* 

Ook jij ontvangt ze waarschijnlijk dagelijks in je inbox: nieuwsbrieven. E-mail is nog steeds één van de belangrijkste pijlers van online marketing. Voor jou als ondernemer is e-mailmarketing een uitgelezen kans om je klanten te bereiken, met ze in contact te komen of als marketing-middel. In het afgelopen jaar heeft 75% van de Nederlanders iets gekocht naar aanleiding van een reclamemail*. Je producten of diensten aanbieden via e-mail is daarom een goed idee.

Wij ontwerpen, versturen en bieden ondersteuning bij het opzetten van nieuwsbrieven. Of het nu gaat om een eenvoudige, eenmalige nieuwsbrief of een uitgebreide e-mailcampagne: wij bieden de hulp en ondersteuning waar nodig.

Eenvoudige nieuwsbrief of complete emailcampagne

Het versturen van een nieuwsbrief kan puur informatief zijn om klanten of medewerkers op de hoogte te stellen van ontwikkelingen. In dat geval is het niet meer dan een simpele berichtgeving.

Echter zijn er mogelijkheden om volledige campagnes in te richten. Zorg dat je weet wie je doelgroep is en pas de campagnes hier volledig op aan. Hiervoor zijn diverse e-mailmarketing softwarepakketten beschikbaar, waaronder Campaign Monitor.

E-mailmarketing is goedkoop, effectief en meetbaar!

Campaign Monitor

Voor het opmaken, versturen en monitoren van nieuwsbrieven maken wij gebruik van Campaign Monitor. Campaign Monitor is zeer gebruikersvriendelijk en heeft vele mogelijkheden voor het maken, analyseren en rapporteren van nieuwsbrieven.

Dat biedt interessante kansen: zo kunnen we in dezelfde campagne een andere e-mail sturen naar vrouwen dan naar mannen. Doordat het systeem heel inzichtelijk kom je meer over je lezer te weten; waar zit je doelgroep, welke e-mails openen ze en op welk tijdstip, welke e-mails leiden tot verkeer naar je website? Uiteindelijk lijdt dit er toe dat je veel gerichter en effectiever e-mailcampagnes kunt versturen.

Nieuwsbrieven door ons laten ontwerpen en/of versturen?

Neem contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden met je.

* bron: Frankwatching.com