Drukwerk

Drukwerk: een tastbaar communicatiemiddel om je doelgroep mee te bereiken

​Flyers, rollbanners, vlaggen, advertenties, autobelettering, relatiegeschenken of magazines, op het gebied van drukwerk is er van alles mogelijk. Wij denken graag met je mee voor een oplossing die past binnen jouw organisatie en budget. Hierin zijn we je tijdens het hele traject van dienst; van het ontwikkelen van een concept tot de opmaak en het opleveren van het eindproduct.  

Opmaak drukwerk

​Nadat we je met je mee hebben gedacht over de daadwerkelijke boodschap die je met het drukwerk wilt communiceren (het concept), en het soort drukwerk (het product) dat je hiervoor wilt inzetten, maken we het bestand op in de juiste stijl. Dit kan in jouw huisstijl, maar we gaan ook graag buiten de gebaande paden door met een originele en sprekende vormgeving te komen die precies bij de campagne past. We houden bij het opmaken van drukwerk rekening met de visuele identiteit van de klant, de doelgroep en het eindproduct. Een A0-poster langs de kant van de weg moet immers op een hele andere manier worden vormgegeven dan een productbrochure. 

​Advies over drukwerk

Dunique gaat al een aantal jaar mee en we hebben inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van drukwerk. Deze expertise delen we graag met je door je van dienst te zijn met onze adviezen. Heb je wel eens nagedacht over het papiersoort of een finishing touch aan de hand van een stans, folie of een UV lak? Afwerkingen zoals snijden, vouwen, nieten of brocheren behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We denken graag met je mee als het aankomt op verschillende materialen, oplage en drukkwaliteit.

Oplevering

Of het nu gaat om een bijzondere kerstkaart of een spandoek van drie meter breed, wij weten hoe we de bestanden drukklaar moeten maken. ​Door onze goede contacten met diverse drukkerijen kunnen wij de beste oplossing bieden voor elke situatie, zodat jij je over het aanleveren van drukbestanden geen zorgen hoeft te maken. ​Om een indruk te krijgen van wat voor soort opdrachten wij doen, neem een kijkje in ons portfolio!

Wil je je drukwerk door ons laten verzorgen? Wij horen het graag!