Een website waar je wél blij van wordt

Je website past niet bij de identiteit van jouw organisatie, is technisch niet meer up-to-date of bezoekersaantallen blijven uit. En als je je webbouwer belt, begint er gelijk een tellertje te lopen (dát is al irritant genoeg) en wanneer je ophangt heb je het idee dat hij/zij je wens nog steeds niet helemaal begrepen heeft. Herkenbaar?

Voor ons is het glashelder. Je website is je online visitekaartje en vaker wel dan niet de eerste kennismaking met jouw doelgroep. Dan moet het gewoon goed zitten. Een website die qua vormgeving en teksten goed past bij wat je wilt uitstralen en technisch tiptop in orde is daarom voor ons vanzelfsprekend. Net als dat de website goed gevonden wordt door je doelgroep en makkelijk in beheer is.
Met ons samenwerken betekent dat we in jou investeren. Je bent bij ons geen nummertje, maar we willen je echt leren kennen. De lijntjes zijn kort en we denken met je mee en adviseren je waar nodig. Door onze betrokken, nuchtere en persoonlijke aanpak leveren we websites op waar je écht wat aan hebt;

  De voordelen van een website op maat door Dunique

  • Goede vindbaarheid en daardoor meer bezoekersaantallen
  • En webdesign én teksten die perfect aansluiten op je organisatie. Het gevoel dat mensen hebben als ze bij jouw bedrijf naar binnenlopen, dát gevoel brengen wij ook online over
  • Een website die volledig geïntegreerd is met jouw huisstijl. Al je uitingen sluiten dus op elkaar aan. Wel zo herkenbaar
  • Een website die je super makkelijk zelf kunt beheren dankzij ons cms (ExpressionEngine)
  • Een laagdrempelig platform voor jouw potentiële klanten om je te vinden en contact met je op te nemen
  • Een website die jou kan ontlasten door de juiste informatie duidelijk te vertellen, denk bijvoorbeeld aan een FAQgedeelte
  • Er gaat géén tellertje lopen als je ons belt. Beloofd!

  Een nieuwe website in 7 stappen

  Wat staat je te wachten als je een website door ons laat maken? Maak kennis met onze manier van werken.

  1. Gesprek aangaan. We willen je eerst leren kennen (bijvoorbeeld aan de hand van de Brandkey-methode). We definiëren de doelstelling van je nieuwe website en verdiepen ons in je organisatie.
  2. Conceptschets. Voordat we een design maken, maken we eerst een conceptschets. De belangrijkste functionaliteiten worden alvast uitgedacht en conceptmatig op papier gezet.
  3. Design. We maken een webdesign in Photoshop. We werken een homepage uit en één à twee vervolgpagina’s. Dit design nemen we samen met je door en passen we eventueel nog aan als er opmerkingen zijn.
  4. (Optioneel) Tekstschrijven. Goede, pakkende teksten zijn minstens zo belangrijk als een mooie vormgeving. In deze fase van het project gaan we aan de slag met teksten.
  5. Frontend. Nu komt de website echt tot leven! Wij maken van het design een frontend in html. Alle pagina’s en functionaliteiten worden werkend gemaakt.
  6. Backend. Om ervoor te zorgen dat jij straks zelf je website makkelijk kunt beheren maken we onze websites in een cms. Dat heet backend.
  7. Contentvulling. In de laatste fase van de website gaan we je website vullen met afbeeldingen en teksten. Hierbij zorgen we ook voor pakkende seo-teksten, zodat je website later goed gevonden wordt.

  Wat krijg je als je een website laat maken door ons?

  Een nieuwe website laten maken levert je veel voordelen op, zoals je hierboven hebt gelezen. Wat krijg je concreet? Daar zijn we graag transparant over:

  • Een webdesign op maat die bij je huisstijl past en waar je blij van wordt
  • (Als je wilt) teksten op maat die bij je tone of voice passen
  • Website met cms
  • Toegang tot het cms
  • Uitleg tot het cms
  • Hosting
  • Persoonlijk advies op maat, over bijvoorbeeld fotografie of beeldmateriaal

  Cijfers?

  Cijfers van aantal opgeleverde websites of de cijfers de klanten ons geven?

  Gratis contentkalender als je in 2021 een aanvraag doet

  Wist je dat we een eigen contentkalender hebben ontwikkeld? Hiermee kun je een passend social media-plan maken en je eigen inhakers bedenken! Als je in 2021 een aanvraag verstuurt voor een website krijg je die contentkalender er gewoon bij. Die aanvraag is trouwens geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

  Schaarste/urgentie

  Tijds/capaciteitslimiet

  Als je deze maand bestelt bespaar je x euro.

  Duidelijke call-to-action

  “Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan” (altijd via een e-mailadres)

  “Vraag de gratis contentkalender aan” (altijd via een e-mailadres)

  Het is gratis en je zit nergens aan vast.

   

   

  Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

  Vraag een gesprek aan en ontvang die gratis contentkalender