Diensten voor jouw bedrijf

Bij Dunique achterhalen we dát wat jij wilt communiceren, samen met jouw tone of voice en de identiteit van je bedrijf. Dat vertalen we in een oplossing die we volgens afspraak voor je uitvoeren. Dat kan op gebied van Marketing zijn, op Design gebied of in de vorm van een Website of Webshop. Daag ons uit!

Sterk in beeld én tekst

Op welk gebied dan ook, we bieden je oplossingen en uitingen die passen bij jouw bedrijf. Ze sluiten aan bij de look and feel, de identitieit en het verhaal van jouw bedrijf. Bij Dunique zijn we sterk in beeld én in tekst. Maar ook technisch kunnen we een hoop moois realiseren. Onze mensen gaan graag met jou om tafel, onder het genot van een goede kop koffie. Ze zullen je tot in detail doorvragen over wie je bent en wat je wilt uitstralen. 

Persoonlijk 

We leren onze klanten graag persoonlijk kennen en brengen samen met jou je bedrijf en je wensen in beeld. We schakelen snel met de collega's die we nodig hebben en zijn goed op elkaar ingespeeld. Zo komen we samen met elkaar, en vooral samen met jou, tot de meest passende en aansprekende oplossing. Daarmee ga jij zeker weten je doelgroep aanspreken en prikkelen! 

Aanspreken en prikkelen

Aanspreken en prikkelen kan op veel verschillende manieren. Offline, maar tegenwoordig natuurlijk vooral online. Die eenduidigheid, samenwerking en nauwkeurigheid zie je terug op alle gebieden. In Marketing, maar ook zeker bij Design. En ook in de Websites en Webshops die we bouwen of vernieuwen, zie je jouw wensen, identiteit en verhaal altijd precies terug. Natuurlijk op een bij jou passende, je doelgroep prikkelende manier!