Website & platform

​Jezelf online presenteren doe je met op zijn minst een goede, functionele website. Ben jij toe aan een nieuwe website? Of heb je een website, maar kan die wel een nieuw jasje gebruiken? Of het nu gaat om content of om techniek, bij Dunique helpen we je graag!

Realisatie website

Een compleet nieuwe website? Gaan we regelen! We gaan graag met jou om de tafel om jouw wensen en ideeën te horen. Aan de hand daarvan kunnen wij jou ideeën en advies bieden. Deze brainstormsessie, zoals we dat vaak noemen, vertalen we in een ontwerp. Alle wensen en functionaliteiten worden meegenomen. Zodra het ontwerp voor jou akkoord is, gaan we bouwen. En moet er tussendoor toch iets anders, dan kan dat gewoon. We verzorgen het complete plaatje voor je. Van webhosting tot content ondersteuning. Op onze pagina voor website realisatie vind je meer informatie.

Optimalisatie website

Misschien heb je al wel in de basis een sterke website staan, maar kan deze nóg beter. Word je bijvoorbeeld wel goed gevonden in de zoekmachine? En kunnen bezoekers eenvoudig bij de juiste informatie komen? Staat de informatie wel duidelijk en leesbaar beschreven? Op zowel technisch vlak als op gebied van content kunnen wij je helpen met het optimaliseren van je website. Meer weten? Bekijk onze pagina over website optimalisatie. Overigens kunnen we je website ook in beheer nemen en voor je onderhouden. Lees meer over onderhoud en beheer.

​Intranet & Portaal

Het kan ook zijn dat je bepaalde informatie wel online, maar niet extern wilt delen. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van intranetten en portalen. Vooral voor grote organisaties is dit vaak onmisbaar. Een intranet of portaal zorgt dat iedereen op de hoogte gehouden wordt van belangrijke ontwikkelingen binnen de organisatie of in de markt. Het is dan ook een goede manier om medewerkers aan je organisatie te binden. Lees meer op onze pagina voor intranet en portaal.

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Neem contact op

Ons team