Webhosting & domeinregistratie

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar we kunnen ook de webhosting en domeinregistratie voor je verzorgen. Dit doen wij samen met onze hostingpartner, waar wij onze hostingdiensten en domeinregistraties hebben ondergebracht. Hiermee kunnen wij onze klanten betere kwaliteit bieden als het gaat om onder andere de veiligheid, bereikbaarheid, snelheid en vindbaarheid van je website of webshop.

Dunique blijft altijd je aanspreekpunt, waarbij wij gebruik maken van de slimste hostingtechnologie en kennis van onze partner. Voor jou wel zo makkelijk en duidelijk.

Razendsnelle webhosting pakketten

Onze hostingpakketten variëren van 5GB tot 100GB hosting ruimte. Websites worden tot 20x sneller omdat we gebruik maken van snelle SSD’s voor de opslag en het nieuwste HTTP/2 protocol gebruiken. Hiermee laadt een website soepel en snel.

We bieden betrouwbare webhosting met extra services:

  • Dagelijks backups
  • Gratis SSL-certificaat (geen jaarlijkse kosten)
  • Compleet beveiligd tegen malware en hacking
  • Continu investeren in betere en snellere technologie

Magento webhosting

Als trotse partner maakt Dunique gebruik van het geoptimaliseerde Magento hosting platform van Byte. Het Hypernode hostingplatform is volledig geoptimaliseerd voor Magento waar de beste software op draait en voorzien is van vele tools om efficiënt te werken.

De formule is simpel: een Magento cloud platform volledig toegespitst op de perfomance én veiligheid van jouw Magento webshop. En dat allemaal op de beste hedendaagse cloudinsfrastructuur met een supportteam dat dag en nacht voor je klaar staat.

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van Byte.

Hosting afnemen bij Dunique?

Meer weten of hosting afnemen bij Dunique? Laat het ons weten via de mail, of klim in de telefoon. Wij adviseren graag over een passend hostingpakket.

Een snelle en betrouwbare hostingomgeving heeft direct invloed op de prestatie van jouw website

Domeinregistratie

Is je gewenste domeinnaam nog vrij en wil je deze registreren? Doe dit dan zo snel als mogelijk, voordat iemand anders hem heeft ingepikt.

Gelukkig is het registreren van een domein heel eenvoudig en kunnen we dit snel voor je realiseren. Laat ons weten welk domein er wenselijk is zodat wij deze op jouw naam kunnen vastleggen. Veelal gebeurt dit samen met het afnemen van hosting, maar ook een ‘losse’ domeinregistratie is mogelijk.

Tip! Tegenwoordig zit je met een domein niet meer vast aan .com, .nl of .org. Misschien is de door jou bedachte bedrijfsnaam al bezet, maar wil je hem alsnog registreren? Je kunt tegenwoordig ook domeinnamen registreren met een plaatsnaam of woord achter de punt. Denk aan .shop, .nu, .kopen, .apeldoorn, .heerde…

Je domein laten registreren door Dunique?

Laat ons weten om welk domein het gaat door ons een bericht te sturen.

Je domein verhuizen naar Dunique?

Wanneer jezelf al een domein geregistreerd hebt en deze wilt onderbrengen bij Dunique, dan verhuizen wij je domein.

Betrouwbare en voordelige webhosting?

Neem contact op

Ons team