Design & drukwerk

Vormgeving is overal, maar hoe zorg je dat jouw merk gezien wordt? Wij helpen je aan passende uitingen! Offline gezien worden blijft namelijk belangrijk, ondanks alle technologische mogelijkheden van vandaag de dag. Wij helpen je met logo’s, huisstijl, drukwerk en zelfs complete concepten!

Niets is te gek

Jouw product of dienst communiceren op de juiste plek? Voor elke toepassing is er geschikt drukwerk te vinden, daar zijn we heilig van overtuigd. We verzorgen jouw drukwerk, van brochure tot roll-upbanner en van advertentie tot autobelettering.

Logo & huisstijl

Je logo en je huisstijl vormen de basis van de visuele identiteit van je merk. Zie het logo als de fundering van je merk en de huisstijl als het ‘omhulsel’: datgene er op deze fundering gebouwd wordt. Zowel je logo als je huisstijl dragen uit wie je bent, zonder dat daarbij tekst aan te pas komt. Het ontwikkelen van een logo en daarbij horende huisstijl is een belangrijk en soms ingewikkeld proces, waar wij je graag in bijstaan.

Concepten

Wil je een nieuw product introduceren, je naamsbekendheid vergroten of op een andere manier je bedrijf, dienst of product onder de aandacht brengen? Wij kunnen een origineel, sterk en pakkend concept voor je maken.

Waar een idee één enkel denkbeeld is, vat een concept meestal meerdere denkbeelden samen

Vormgeving

Vormgeving, dat is natuurlijk een heel breed begrip. Vormgeving is in principe overal: op koffiekopjes, op je bedrijfspand, in je logo, op je auto, op je website of op je narrowcasting. Ben je op zoek naar een bureau dat een mooi en passend ontwerp kan realiseren? Wij helpen je graag met een aansprekende vormgeving.

Goede vormgeving is essentieel voor je communicatiestrategie

Drukwerk

Drukwerk is in principe een verzamelnaam voor tastbare communicatiemiddelen die jouw doelgroep bereiken. ​Flyers, rollbanners, vlaggen, advertenties, autobelettering, relatiegeschenken of magazines, op het gebied van drukwerk is er van alles mogelijk. Wij denken graag met je mee voor een oplossing die past binnen jouw organisatie en budget. Hierin zijn we je tijdens het hele traject van dienst; van het ontwikkelen van een concept tot de opmaak en het opleveren van het eindproduct.

Jaarverslag

Jaarcijfers saai? Boei je medewerkers of doelgroep met een mooi gepresenteerd jaarverslag

Als bedrijf wil je je medewerkers en klanten op de hoogte stellen van belangrijke ontwikkelingen en jaarcijfers. Een jaarverslag is daar een ideaal middel voor. Zo kan je doelgroep deze cijfers zelf rustig nalezen. Zo’n jaarverslag kunnen wij voor je opmaken en uitbrengen. Je kunt hem op meerdere manieren presenteren; als magazine, een digitale versie als pdf of als interactieve website.

En er is meer!

Op gebied van design zijn er werkelijk ontzettend veel mogelijkheden. En bij Dunique is er ook ontzettend veel wat we voor je kunnen realiseren. Neem contact op en vraag gerust eens naar de mogelijkheden!

Meer zichtbaarheid dankzij een fris design?

Neem contact op

Ons team