Vormgeving & drukwerk

Vormgeving, dat is natuurlijk een heel breed begrip. Vormgeving is in principe overal: op koffiekopjes, op je bedrijfspand, in je logo, op je auto, op je website of op je narrowcasting. Ben je op zoek naar een bureau dat een mooi en passend ontwerp kan realiseren? Wij helpen je graag met een aansprekende vormgeving.

Soorten vormgeving

Dunique richt zich grofweg gezegd op twee soorten vormgeving: online en offline. Zo maken we webdesigns, maar geven we ook drukwerk vorm. Bij Dunique hebben we ervaren designers en vormgevers die naar jouw wens een pakkend, indrukwekkend product kunnen vormgeven. Jij geeft je wensen aan, en wij maken er iets moois van! Op die manier werken we altijd sámen met de klant aan een krachtig product, met een transparante werkwijze. Dat vinden we belangrijk.

Deze uitingen kunnen we voor je realiseren

Benieuwd welke uitingen we voor je kunnen realiseren? Dat zijn onderstaande! Maar er is meer wat we voor je kunnen maken. Dit is alleen nog maar een greep uit de uitingen die we voor je kunnen realiseren. Zit dat wat jij wenst er niet bij? Geen nood! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vormgeving die echt bij je past

Eén ding is zeker als het op vormgeving aankomt: over smaak valt niet te twisten. Wij vinden het belangrijk dat jouw visuele uitingen goed aansluiten op de identiteit en het beoogde imago van je organisatie. Het ontwikkelen en handhaven van een sterke huisstijl is hiervoor erg belangrijk. Ook zorgen we ervoor dat we vormgeven waarvoor het bedoeld is; drukwerk heeft nu eenmaal andere richtlijnen dan een webdesign.

​Vormgeving moet bij je passen, vinden we. We gaan daarom ook altijd op zoek naar het best beoogde resultaat voor de klant. Je visuele identiteit moet immers aansluiten om de identiteit van je organisatie. We gaan graag met je in gesprek om voor jou een passende oplossen op te maken!

Goede vormgeving is essentieel voor je communicatiestrategie

Drukwerk

Laat jij ons je drukwerk vormgeven? Goed idee! Bij jouw drukwerk houden we jouw huisstijl altijd aan. We hebben ervaring met een heleboel soorten drukwerk. Van visitekaartjes tot folders, van briefpapier en enveloppen tot presentaties. En ook posters kunnen we voor je realiseren, of zelf een hele campagne. Wist je dat we niet alleen de vormgeving voor een campagne kunnen doen, maar dat we zelfs het hele concept voor je kunnen bedenken en uitwerken?

Meer zichtbaarheid dankzij een fris design?

Neem contact op

Ons team