Over ons

Bij Dunique houden we van een goed gesprek met een lekkere kop koffie. Samen met jou sparren we een eind weg, tot we tot een sterk concept komen dat we voor je kunnen uitwerken in pakkende communicatie-uitingen of effectief marketingmateriaal. Dunique is jouw verlengstuk als het gaat om (online) marketing en communicatie.

Eerlijkheid duurt het langst

Aan Dunique heb je een betrouwbare, enthousiaste en creatieve sparringspartner. Samen met jou zoeken we uit wie jij precies bent als bedrijf, waar je voor staat en wat je wilt uitstralen. Door middel van de juiste vragen te stellen, krijgen we dat boven water. Daarvan maken we een vertaalslag naar één of meerdere uitingen die bij jouw bedrijf passen. We geven daarbij eerlijk advies; niet meer of minder dan nodig.

Een partner om mee te sparren

Dat sparren kan bij jou op locatie, maar ook bij ons op kantoor. We laten je graag zien ‘where the magic happens’. Kom je bij ons, dan hoef je niet strak in pak te komen en je hoeft ons al helemaal niet met ‘u’ aan te spreken. Zie ons als een collega waar je mee gaat brainstormen. Op gebied van marketing en communicatie bieden we je een (creatief) verlengstuk. Een partner om mee te sparren. Samen met jou komen we zeker weten tot mooie ideeën en een helder concept.

Waar een idee één enkel denkbeeld is, vat een concept meestal meerdere denkbeelden samen

Korte lijntjes

Onze kracht zit hem in de korte lijnen. We hebben alle nodige functies in huis, van technisch tot design, tot het schrijven van krachtige teksten. Ons team is op elkaar ingespeeld en schakelt snel met elkaar. Daarnaast leren we onze klant altijd zo goed mogelijk kennen, zodat we ook met hem of haar snel kunnen schakelen. Dus… wie ben jij?

Don’t say it, show it!

‘Don’t say it, show it!’ Dat klinkt ons als muziek in de oren. Onze mensen hebben een daadkrachtige, transparante en open houding. Op die manier bereiken we voor jou én met jou, jouw doelgroep met een eenduidige look & feel in elke uiting. Eentje die naar buiten brengt wie jij bent en waar je voor staat. Jouw doelgroep bereiken we door middel van:

  • De juiste marketinguitingen en -technieken
  • Een pakkend design
  • Een krachtige website
  • Een verleidelijke webshop

Koffie?

Kom jij binnenkort bij ons een bakkie doen?
We zijn erg benieuwd naar je!

Contact opnemen

De gezichten achter Dunique