Anouk Legtenberg

content marketeer

Gevoel voor taal heb ik altijd gehad en schrijven vond ik al snel leuk. "Wil je mijn stuk eens checken of het zo klopt?" is een vraag die ik veel van medestudenten kreeg tijdens mijn opleiding Communicatie. Tijdens deze opleiding heb ik ook het vak van Online Marketing verder ontdekt.

Stilstaan in mijn ontwikkeling is er niet bij. Het schrijven, dat kan áltijd beter. Maar ook in Online/Content Marketing valt altijd veel te leren. Het is zo’n dynamisch vakgebied, en dat is ook wat het leuk maakt. Ik ben bijvoorbeeld altijd benieuwd wat Google, toch wel de grootste speler in dit vak, ons en onze klanten te bieden heeft.

Op de werkvloer ben ik sportief, en een teamplayer. Ik ben sociaal, maar tegelijkertijd ben ik rustig van karakter. En een strakke deadline? Prima, daar gaan we voor! Ook als het een keer wat meer tijd kost dan normaal. Ik ben een loyaal persoon en kom mijn afspraken na. Plannen kan ik, maar een planning toch weer omgooien kan ik ook. Ik ben flexibel, maar neem wel mijn verantwoordelijkheid dat de opdracht op tijd af komt.

​Ik ben graag…

... op de skipiste! Ja, ik ben zo’n persoon die, wintersport zou verkiezen boven zomervakantie. Maar ja, wintersport is één keer per jaar. De rest van het jaar voetbal ik graag en rijd nog wel eens een stuk met de motor (voor de liefhebber: Ducati Monster 620). Ik ben bovendien wel een ‘sneakerfreak’ te noemen; ik ben gek op sneakers! En ben ik dan een keertje lekker een dagje of avondje thuis, dan knuffel ik graag met mijn twee katten.

Stuur Anouk een e-mail

Dit zijn mijn collega's

Volg ons