René Kiviet

developer

Waar ik begon met het studeren van rechten, ben ik nu al jarenlang developer. Iets heel anders, maar veel leuker! Door middel van zelfstudie ben ik mij gaan specialiseren in programmeerwerk en hosting.

Nadat ik gestopt was met mijn rechtenstudie omdat ik die te saai vond, ben ik mij gaan verdiepen in het internet dat toen aan het opkomen was. Na wat zelfstudie ben ik gaan werken bij een internetbedrijf op de helpdesk. Tegelijkertijd heb ik mijn eigen bedrijf opgericht in webdesign. Ik ben mij steeds meer gaan specialiseren in programmeerwerk en hosting van websites. Eigenlijk ben ik begonnen met het internet bestuderen toen het internet écht in opkomst was. In ben namelijk in 1996 gestart dus al ruim 26 jaar in het vak!

Het leuke aan mijn werk is complexe problemen oplossen en voor klanten mooie oplossingen programmeren waarbij hun bedrijf weer wat efficiënter en makkelijker werkt.

Stuur René een e-mail

​Buiten mijn werk om…

...ga ik erg graag naar (kleine) concerten, werk ik als vrijwilliger bij poppodium Luxor in Arnhem. Ook hou ik van vakanties/tripjes waarbij je veel nieuwe dingen en locaties ziet en ontdekt.

Dit zijn mijn collega's