Robert de Weerd

front-end developer

Al jaren ben ik bezig met web en design. Vanuit hobby en interesse ben ik front end ontwikkeling gaan doen. Vaak worden developers niet echt met creativiteit geassocieerd, maar dit vak zie ik wel als iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kan, want daar heb ik juist veel van!

De combinatie van het technische met het creatieve vind ik juist erg leuk! In het dynamische vakgebied van front end ontwikkeling heb ik bovendien geleerd flexibel te zijn. Mijn creativiteit kan ik kwijt in dit vak, maar ook in mijn hobby’s, zoals foto en video.

In mijn werk én in mijn hobby’s heb ik aandacht voor detail en kan ik zelfstandig aan de slag. Ik observeer graag en ben van mezelf flexibel. Mijn sterkste punt? Dat zit hem misschien nog wel in het neuriën en meefluiten met de radio ?. Mijn muzikaliteit uit ik overigens ook nog wel eens in een koor.

Ik kan echt genieten van…

... een speciaalbiertje met fuetworst! Ook tijdens een bordspelletje met mijn vrouw en met vrienden. Maar ik zit niet vaak stil, hoor. Ik pak graag de racefiets en ben graag thuis lekker bezig met klussen. In de vakantie bezoek ik graag oude stadjes en mooie plekken.

Stuur Robert een e-mail

Dit zijn mijn collega's

Volg ons