Thijs Albada Jelgersma

developer

Voordat ik bij Dunique kwam, had ik een baan waar ik nauw samenwerkte met de IT-afdeling. Ik zat zelf niet in het vak en moest daarom om de haverklap om hulp vragen. Ik wilde het zelf doen. En wat doe je dan? Dan leer je het vak zelf!

Ik ben op een gegeven moment wat meer kleine programmeertaken gaan uitvoeren. En hey, dat is toch best leuk! Ik ben vanuit daar doorgestroomd naar een PhP-opleiding. En dat past bij me, onder meer omdat ik analytisch ben ingesteld. Daarnaast ben ik kalm van karakter en heb ik oprechte interesse voor anderen en andere vakken. Ik kan snel gerichte vragen stellen wanneer ik iets wil weten. In mijn werk staat bovendien de eindgebruiker altijd centraal.

Alles met een systeem dat kan worden geanalyseerd en geoptimaliseerd vind ik interessant. Vooral wanneer er een element in zit van opbouwen en uitvoeren. Achter de computer is werk niet het enige wat ik graag doe. Ik hou er ook van om eens een computerspel te spelen!

De computer is niet het enige…

...ik ben namelijk ook gek op allerlei andere spelletjes! Kaartspellen, bordspellen, you name it. Vooral spellen die je in teamverband speelt, kunnen me lang bezighouden.

Stuur Thijs een e-mail

Dit zijn mijn collega's