Een website voor restaurant Bistro Vischmarkt 49

Voor Bistro Vischmarkt 49 in Harderwijk mochten we een website realiseren. En wel een single page website. Hoe dit in zijn werk is gegaan en wat een single page website nu eigenlijk is? Lees gauw verder!

  • Huiselijke sfeer

    Op de website moet je alvast een sfeerimpressie krijgen van de bistro. De huiselijke sfeer komt naar voren.

  • Digitale menukaarten

    Te downloaden in PDF.

Website met sfeer

Huiselijke sfeer in de website

Op het gebied van culinair eten zit je bij Bistro Vischmarkt 49 helemaal goed. Chef-kok Bart, gastvrouw Cindy en hun team zorgen voor hun gasten. Van een heerlijke lunch tot aan een onvergetelijk 7-gangen belevingsdiner: verser en gezelliger kan je het haast niet hebben met je vrienden of familie!

Aan ons de eer om voor dit unieke restaurant een website te maken in huiselijke sferen, zodat ze zich ook goed online kunnen blijven presenteren.

Single page webdesign

De website is een single page website die alle facetten van Bistro Vischmarkt 49 laat zien van wie ze zijn en wat ze doen. Single page houdt in dat de website uit één lange pagina bestaat. Door gebruik te maken van veel groot beeldmateriaal wordt de sfeer in het restaurant ook online al goed overgebracht. Dit effect wordt nog meer verstrekt doordat het design fullscreen is opgezet.

Digitale menukaarten en meer

Digitale menukaarten worden middels een pdf getoond op de site, zodat de bezoeker zich vooraf kan inlezen over de mogelijkheden binnen dit verrassende restaurant. In het restaurant zijn de menukaarten natuurlijk ook te bewonderen. Verder kan men zien wanneer ze geopend zijn of waar ze het beste kunnen parkeren, altijd handig toch?

De website is technisch gerealiseerd in ExpressionEngineCMS zodat deze ook eenvoudig te beheren is. De website is natuurlijk responsive, waardoor hij ook op mobiel of op de iPad goed tot zijn recht komt.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor