Interactief ondernemingsplan voor Accres

Hoe maak je als bedrijf op een prettig leesbare en toegankelijke manier je kernwaarden, doelen en ambities duidelijk aan je doelgroep? Accres deed dat door middel van een digitaal, interactief ondernemingsplan. Alle concepten, doelen, kernwaarden en ambities zijn hierin gemakkelijk te vinden voor medewerkers en stakeholders. Het ondernemersplan van Accres is ietsje anders opgebouwd dan normaal, maar is overzichtelijk, toegankelijk en gebruiksvriendelijk opgebouwd.

  • From scratch

    Van schets tot ontwerp, tot technische realisatie.

  • Pop-ups

    Om zo overzicht te bewaren. Je kunt klikken op wat voor jou interessant is.

  • Doordachte opbouw

    Een bloeiende boom als metafoor voor het bedrijf.

Interac-tief plan

Eigenwijze opbouw

Waar je normaalgesproken alles braafjes van boven naar beneden opbouwt, loopt dit ondernemingsplan van Accres van beneden naar boven. En dat heeft een reden. De basis van de visual is namelijk een boom. Je loopt tijdens het lezen van het verslag een route die begint bij de vruchtbare bodem (de basis) en de wortels (kernwaarden). Dan kom je bij het onderste deel van de stam (de succesfactoren). Het bovenste deel van de stam staat voor de ambities en alle concepten vind je in de takken.

Bekijk het ondernemingsplan!

Beneden naar boven

Ontwerp interactief ondernemingsplan

Het design van het ondernemingsplan hebben wij helemaal ‘from scratch’ ontworpen. Daarna hebben we het plan technisch en gerealiseerd en geanimeerd. Er zitten namelijk bewegende elementen in, zoals de golfjes, kruipende beestjes, windmolentje en de specht. Ook krijg je pop-ups wanneer je op bepaalde elementen klikt, zodat je verder kunt lezen over het onderwerp dat je interessant vindt.

Bewe-ging

De bodem van de Veluwe is veelal zand, deze kleurschakeringen zijn in de bodem van de visual doorgevoerd, om de herkenning van de Veluwe meer naar voren te laten komen.”

Lotte Roetert

Projecten voor Accres

Voor Accres verzorgen wij al jaren diverse communicatie uitingen; het realiseren van websites, verzorgen van drukwerk voor de diverse merken en verder van alles op het gebied van marketing en communicatie. Hiervoor werken wij nauw samen met de marketing afdeling van Accres.

Over Accres

Accres is een multi-maatschappelijke dienstverlener. Zij werken met totaalconcepten om iedereen te laten beleven, leren, bewegen, ontspannen en ervaren. De concepten van Accres zijn allemaal terug te leiden naar het bestaan van Accres, namelijk Accommodaties, Recreatie, Educatie en Sport. Merken als Kinderparadijs
Malkenschoten, Aquacentrum Malkander, het Openlucht Filmfestival in Apeldoorn, Stadspark Berg & Bos en ZERO55 worden allemaal geëxploiteerd door Accres.

Pro-jecten

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor