Jubileumboek voor Albert van de Scheur

90 jaar, dat moet gevierd worden. Zelf moeten we nog even tot we zover zijn, maar onze trouwe klant Albert van de Scheur vierde in maart 2024 haar 90-jarig jubileum. Als weggever aan medewerkers en relaties liet het familiebedrijf een jubileumboek maken. In 90 pagina's neemt het boek de lezer mee in het verhaal van het Apeldoornse transportbedrijf.

  • Oude foto's gedigitaliseerd

    De nostalgie straalt ervan af op deze manier.

  • Interviews met medewerkers en familie

    We hebben met verschillende mensen vanuit het bedrijf interviews afgenomen voor input.

Jubileum-boek

Concept en design

Van eerste opzet tot en met het laatste woord hebben wij dit hardcovered boek mogen verzorgen. In de huisstijlkleuren van het bedrijf hebben we een design gemaakt voor elke rubriek. De verschillende thema's hebben we samen met de klant bepaald. Zo lichten we alle vier de generaties uit die aan het roer hebben gestaan.

Ook vind je in het boek succesvolle samenwerkingen van het bedrijf en medewerkers die hun verhaal doen. Verleden, heden en toekomst komen allemaal aan bod in het boek.

Huisstijl

De klant vond het belangrijk dat het verhaal van verleden, heden en toekomst van het bedrijf de rode draad was in het boek. Dat hebben we het gehele proces in het achterhoofd gehouden.

Anouk Legtenberg

Foto's kijken

Het boek is grotendeels bedoeld om lekker door te bladeren en foto's van vroeger (en nu) te kijken. Die foto's hebben wij op de locatie van de klant uitgezocht en ingescand. Aan beelden van vroeger was in elk geval geen gebrek bij dit bedrijf. En waar nodig hebben we zelf ook nog foto's gemaakt op locatie.

Interviews en content

Ook de tekst nemen wij volledig uit handen van de klant. We hebben interviews afgenomen met de huidige en voormalig directeur, en met diverse medewerkers. Ook mochten we een aantal klanten van Albert van de Scheur spreken. Daarnaast is er een boek beschikbaar dat ooit is geschreven door de oprichter van het familiebedrijf, voor de oude verhalen, bijvoorbeeld uit de oorlogstijd.

Foto's in-scannen

Breed dienstenpakket

Voor deze klant hebben we in het verleden al een website mogen ontwikkelen én we verzorgen nog altijd periodiek de SEO en SEA. Het was dan ook een prachtige opdracht om dit boek te mogen maken. 

Over Albert van de Scheur

Albert van de Scheur is sinds 1934 specialist in hijswerk en transport. Het bedrijf is vandaag de dag totaalpartner in industriële verhuizingen. Van machines (de)monteren en verplaatsen tot het volledige transport en de opslag ervan. Albert van de Scheur regelt het totaalplaatje. 

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor