Jubileumkrant voor Autoverhuur Bultman

Wanneer je familiebedrijf een eeuw bestaat, is dat natuurlijk iets om trots op te zijn. Iets wat je graag wilt delen. Autoverhuur Bultman bestond 100 jaar in mei 2023 en wilde dat op verschillende manieren kenbaar maken. Daar mochten wij het bedrijf bij helpen, onder meer door een jubileumuitgave te maken, die als bijlage werd meegestuurd met de Stedendriehoek in Apeldoorn en Deventer.

  • Interviews

    We hebben zelf interviews gehouden met relevante personen, om zo de juiste informatie voor de content te vergaren.

  • Fotografiebriefing

    Wij hebben de klant ontzorgd door de fotograaf te briefen, zodat we het juiste beeldmateriaal krijgen.

Jubileum-krant

Brainstorm en ontwerp

Om een ontwerp te maken en later ook de content te verzorgen, hebben we natuurlijk wat meer informatie nodig. We gingen met de klant om tafel om te bespreken wat het bedrijf allemaal wil laten zien in de krant, wat er gecommuniceerd dient te worden. Op basis daarvan hebben wij een schets als opzet gemaakt, zodat de klant alvast een duidelijk beeld krijg van de indeling. Na akkoord van de klant zijn onze designers aan de slag gegaan met het maken van een ontwerp.

Brain-storm

Interviews en content

Tegelijkertijd zijn we bezig gegaan met het vergaren van informatie om ook de tekst te kunnen verzorgen. Een interview met eigenaar Dave Bultman, maar ook met zijn oom en vader die tevens zijn voorgangers in het bedrijf zijn, was onderdeel van de planning. Ook hebben wij een aantal waardevolle relaties van Autoverhuur Bultman geïnterviewd. De interviews en andere informatie zijn vertaald in verhalende teksten die de lezer meenemen in het 100-jarig bestaan van het familiebedrijf.

Lees de krant online

Inter-views

Samenwerken

Het enige waar de klant voor heeft hoeven zorgen, was de juiste input en de fotografie. De fotografie kon bij Autoverhuur Bultman intern geregeld worden. Wij hebben op een rijtje gezet welk beeldmateriaal er nodig is en bij Autoverhuur Bultman regelden ze de rest. Een mooie samenwerking waarbij de klant zoveel mogelijk ontzorgd wordt!

Fotogra-fie

Held op sokken

Om reuring te geven aan dit mooie jubileum, hebben wij Autoverhuur Bultman ook geholpen met het opzetten van diverse winacties. Zo kon de lezer in het middenkatern van de jubileumkrant een mooie verrassing vinden, waarbij uitgelegd staat hoe hij deze kan winnen. Op social media konden volgers bovendien hun held op sokken taggen en zo speciale Bultman-happysocks winnen. Ook de sokken hebben wij voor hen ontworpen en laten leveren.

 

Het 100-jarig jubileum van Autoverhuur Bultman heeft dus een erg feestelijke draai gekregen. Van deze feestelijke opdracht kregen we zelf ook een erg ‘happy’ gevoel!

Actie

Over Autoverhuur Bultman

Autoverhuur Bultman is een familiebedrijf met een groot aanbod huurauto’s. Van personenauto’s tot bedrijfswagens, verhuisbussen en vrachtwagens. Voor de zakelijke en particuliere klant is het bedrijf constant bezig om dát te bieden waar behoefte aan is. Autoverhuur Bultman helpt haar klanten letterlijk op weg.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor