Nieuwe website voor Company Fits

Afgelopen jaar kwam Company Fits bij ons met de wens om hun website de updaten. Tijdens het gesprek kwamen we er snel achter dat de website niet alleen technisch gedateerd was en maar de informatie op de website ook aan verbetering toe was. Er viel nog veel te winnen op het gebied van informatie over het ontwerpen en leveren van bedrijfskleding. Dit had als gevolg dat we gestart zijn met een re-branding om vervolgens te kunnen starten met het uitwerken van de nieuwe website.

 • Re-branding

  Zelf het logo is vernieuwd, de groene kleur past perfect bij de nieuwe uitstraling.

 • Website ontwikkeling

  De website brengt de volledige services goed in beeld en is voorzien van klantcases.

Website

Re-branding

In een branding sessie met de klant hebben we uitgebreid gesproken over een onderwerpen die van belang zijn voor het maken van marketingkeuzes en (online) doelstellingen. De onderwerpen die aan bod zijn gekomen zijn:

 • Doelgroepen
 • Concurrentiematrix
 • SWOT-analyse
 • Identiteit en merkbeleving
 • Huisstijl

Dit alles is vastgelegd in een branding document.   

Re-branding

Logo-ontwerp

Tijdens de branding sessie kwamen we gezamenlijk tot de conclusie dat we ook het logo moesten vernieuwen. Het dient herkenbaar te blijven, maar met een vernieuwde twist. Uiteindelijk is er gekozen om de rode kleur uit het logo aan te passen naar een groene kleur, passend bij duurzaamheid: een belangrijk element in de business van Company Fits. Verder is het symbool subtiel aangepast.

Op basis van het aangepaste logo zijn de verdere huisstijl kleuren gedefineerd. Bij het ontwerpen van de website is hiermee verder gewerkt.

Kleuren

Realisatie en inrichting website

Een belangrijk onderdeel van de website is om duidelijk over te brengen dat Company Fits de volledige verzorging doet van custom made bedrijfskleding. Van de kennismaking- en ontwerpfase tot aan het leveren vanuit voorraad. Dit complete proces komt op de website op meerdere posities aanbod.

Klanten bevinden zich in diverse branches, waar verschillende eisen aan kleding van toepassing zijn. Aan de hand van branchepagina’s en klantcases laten we deze kennis van Company Fits zien.

Verder wordt er veel geïnvesteerd in duurzaamheid. Op de website komt dit ook uitgebreid aanbod. Het is een rode draad in alle informatie die Company Fits verstrekt.

Bekijk de website

De website is technisch gerealiseerd in ExpressionEngine CMS

Website

Klantcases

Op de website zijn diverse cases van klanten uitgewerkt. Deze geven informatie over de omvang van een opdracht, welke vakkennis er is toegepast en hoe het gehele traject verloopt. Vaak gaat het hier om totaalopdrachten.

Met een fotogalerij brengen we de kleding op de werkvloer van de betreffende branche in beeld. Daarnaast zijn er afbeeldingen van de ontwerpfase te zien, zodat het hele proces ook visueel gemaakt wordt.

Deze klantcases worden tevens ingezet als artikelen die via LinkedIn gedeeld worden om potentiële klanten te bereiken.

Cases

Periodieke optimalisatie (SEO)

Steeds vaker zien wij bij onze klanten dat zij behoefte hebben aan meer dan enkel het bouwen van een (nieuwe) website. Het is belangrijker dan ooit om de website up-to-date te houden en continu te blijven verrijken met relevante en vooral vindbare content.

Daarom helpen wij Company Fits doorlopend om de website te verrijken met bijvoorbeeld landingspagina’s en nieuwe klantcases. Daarbij blijven we monitoren op welke zoekwoorden het bedrijf gevonden wil worden en wat de posities op dit moment zijn.

Content

Over Company Fits

Al sinds 2001 is Company Fits gespecialiseerd in bedrijfskleding voor allerlei verschillende branches. Van de zorg tot (land)bouw, van kinderopvang tot supermarkten. Het bedrijf produceert moderne, comfortabele en duurzame bedrijfskleding die naadloos aansluit bij de eisen en wensen van de klant.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor