Nieuwe website voor Witteveen Mechanisatie

De huidige website van onze opdrachtgever was sterk verouderd. Zijn wens was dan ook een moderne website die goed aansluit bij deze tijd. Daar kunnen wij hem wel bij helpen! Wat waren de wensen precies en hoe hebben we dit aangepakt?

  • Huisstijl laten terugkomen

    De huisstijl van Witteveel én van het merk dat ze verkopen, komt overal terug.

  • Tweeledig menu

    Onderscheid tussen het productaanbod en andere informatie. Zo kom je snel waar je wilt zijn.

De vraag van de klant

De klant wil dus een nieuwe website. Maar wát moet de nieuwe website allemaal hebben en kunnen? De wens van de klant was als volgt:

  • Aanbod duidelijk in beeld brengen, zowel diensten als landbouwmachines en producten. Het productaanbod bestaat uit zowel nieuw te leveren landbouwvoertuigen als occasions
  • Nieuwsrubriek toevoegen aan de website. Deze inzetten voor verschillende doeleinden, zoals recent afgeleverde voertuigen en ontwikkelingen in het bedrijf
  • Mogelijkheid om op de homepage producten uit te lichten

Resultaat van de website

Het is een moderne, opvallende en stoere website geworden in de huisstijlkleuren van Witteveen. Deze kleuren sluiten ook mooi aan bij het merk New Holland. Omdat Witteveen dealer is van dit merk, is het laten terugkomen van de kleuren verplicht.

Door gebruik te maken van een tweeledig menu maken we onderscheid tussen het aanbod van de producten en overige, informatieve pagina’s. Op de homepage komen de gewenste elementen als uitgelichte producten en nieuws terug. Ook is er ruimte voor genoeg sfeerbeelden en worden de usp’s van het bedrijf uitgelicht.

Snel vinden wat je zoekt

Het aanbod van Witteveen is groot. Het bedrijf uit Wenum Wiesel verkoopt onder andere tractoren, werktuigen en verschillende soorten bouwmachines. Om de bezoeker te helpen vinden wat hij zoekt, hebben we de website ingedeeld in categorieën en gebruik gemaakt van een filterfunctionaliteit. Elk voertuig heeft een eigen productdetailpagina waarop een fotogalerij en specificaties staan, net als een offerteformulier. Mocht je geïnteresseerd zijn in een New Holland tractor of een shovel van Avant, dan kun je gelijk een offerte aanvragen. Handig!

Makkelijk online onderdelen bestellen

Ook in de website geïmplementeerd is een externe online bestelomgeving. Klanten kunnen op de website inloggen en via deze weg onderdelen bestellen. Makkelijk, want zo hoeven zij niet naar een aparte website.

ExpressionEngine CMS

De website is gerealiseerd in het ExpressionEngine CMS. Hiermee kan de klant de website makkelijk beheren. Onze klant kan dus zelf nieuwe tractors of werktuigen toevoegen of een nieuwsbericht online zetten.

Bekijk de website!

Over Witteveen Mechanisatie

H. Witteveen Mechanisatie is een landbouwmechanisatiebedrijf uit Wenum Wiesel (bij Apeldoorn). In het assortiment zitten onder andere tractoren, bouwmachines en werktuigen, zowel nieuw als occasions. Het bedrijf is dealer van bekende merken als onder andere New Holland, Avant en Mitas. Ook voor onderhoud en keuring kunnen klanten bij Witteveen terecht.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor