Ontwikkeling websites voor Maison de la Bonne Vie

Begin 2017 hebben wij al de huisstijl en de eerste website mogen ontwikkelingen voor Maison de la Bonne Vie. Maison de la Bonne Vie is een nieuw concept van de heren Derk en Guido die samen het avontuur zijn aangegaan in Frankrijk. Hier runnen zij een Bed & Breakfast, verlenen ze interieuradvies en verkopen zij de mooiste artikelen via een webshop.

  • Splitsing webomgevingen

    Optimaliseren website B&B

  • Meertalige websites en webshop

    Nederlands, Frans & Engels

Doorontwikkeling van de website

Het uitgangspunt van de eerste website was om het concept aan de buitenwereld te laten zien, met daarbij de vorderingen van de renovatie van de accommodatie. Inmiddels zijn de renovatiewerkzaamheden ver gevorderd. De eerste kamers zijn opgeleverd, er is een zwembad en de gehele tuin is schitterend aangelegd. Aanleiding om de website ook verder door te ontwikkelen.

Splitsing van de webomgevingen

Er is gekozen om de website van de Bed & Breakfast los te koppelen van de webshop. Dit geeft mogelijkheden om voor de Bed & Breakfast een website te optimaliseren gericht op reserveringen en wat de prachtige omgeving te bieden heeft.

De webshop, bestaande uit interieur- en designproducten, is ook een eigen omgeving geworden. Beide omgevingen vallen binnen het totaalconcept van Maison de la Bonnie Vie. De producten uit de webshop zijn producten die in de Bed & Breakfast te vinden zijn.

Meertaligheid en domeinen

De website en webshop zijn allemaal opgeleverd in meerdere talen. Naast Nederlands zijn deze ook Frans- en Engelstalig. De websites zijn niet alleen letterlijk vertaald, maar er is ook rekening gehouden met de zoektermen per land. De websites zijn per taal geoptimaliseerd, waarbij elke taal ook een eigen Top Level Domein heeft (.nl, .fr en .com).

De website is, net als de vorige versie, technisch gerealiseerd in ExpressionEngineCMS.

De website bekijken?

Nieuwsgierig naar de website of direct een kamer reserveren? Bekijk de websites van Maison de la Bonne Vie!

Meer weten over het ontwerp van een nieuwe website?

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor