Realisatie website WoonZorgNet

Woonzorgnet is een kleinschalige, innovatieve zorgonderneming. Zij begeleiden mensen met een GGZ indicatie bij wonen, werken en zinvolle dagbesteding. De opdracht voor Woonzorgnet is het ontwikkelen van website, waarbij we te maken hebben met verschillende doelgroepen; (potentiële) bewoners, verwanten, medewerkers en vrijwilligers.

  • Overzichtelijke website

    Duidelijke navigatiestructuur

  • ExpressionEngineCMS

    Zeer gebruiksvriendelijk content management systeem

Website

Ontwerp en inrichting van de website

Bij het realiseren van de website is rekening gehouden met de verschillende doelgroepen. Niet alleen met de inrichting van de structuur is hier rekening mee gehouden, maar ook met het ontwerp van de website. Dit zie je terug in het gekozen lettertype (duidelijk leesbaar), kleurgebruik (voldoende contrast en in de huisstijlkleuren) en natuurlijk het toepassen van call-to-actions op alle pagina’s.

De website is technisch gerealiseerd in het content management systeem ExpressionEngine. Een CMS waar zowel wij als onze klanten erg graag mee werken omdat het beheer zeer gebruiksvriendelijk is.

Bekijk de website

Doelgroe-pen

Overtuigende content

De website bevat enorm veel informatie. Een onderdeel daarvan zijn de verhalen van bewoners en medewerkers, die zorgen voor de beste weerspiegeling van Woonzorgnet vanuit een persoon.

Over Woonzorgnet

Woonzorgnet is een middelgrote erkende zorgaanbieder die zowel ambulant als in kleinschalige woonvoorzieningen mensen met een GGZ-indicatie ondersteunt bij wonen, sociale relaties, werken en zinvolle dagbesteding. Bij Woonzorgnet staan de mensen centraal. Zij krijgen de aandacht en ondersteuning die nodig is voor een gelijkwaardige plek (terug) in de maatschappij.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor