Vernieuwde website voor OnOats

Het leuke aan websites is dat je nooit klaar bent. Een goede website gaat met de tijd mee, is overzichtelijk en zet aan tot de gewenste actie. Op de website van crackerproducent OnOats kon hier nog wel één en ander in vernieuwd en verbeterd worden. Omdat OnOats een merk is van Veldt Cookies & Crackers, waar we al eerder een website voor hebben mogen realiseren, wist het merk ons makkelijk te vinden.

  • Herkenbaar webdesign

    De huidige huisstijlkleuren zijn op een speelse manier ingezet.

  • Doelgericht

    Het doel om in contact te komen met wederverkopers is meegenomen in het design.

Web-design

Herkenbaar webdesign

Het webdesign dat we hebben gemaakt omschrijven we als: eigenzinnig, herkenbaar en overzichtelijk. De klant vindt het belangrijk dat we de bestaande huisstijlkleuren zouden aanhouden (geel, roze, groen en blauw) en dat de voordelen van OnOats naar voren zouden komen. Daarom is in de header direct al een element gemaakt waarin de belangrijkste voordelen worden genoemd.

We hebben in het design bewust gebruikgemaakt van ronde vormen. Deze passen goed bij het product, ronde crackers. Door gebruik te maken van vrijstaande afbeeldingen van graan benadrukken we bovendien het natuurlijke aspect. Een belangrijk element, want de crackers van OnOats zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Ronde vormen

Het is belangrijk voor de toekomstige klant om direct de voordelen te zien van het merk. Deze hebben we dan ook een prominente plek gegeven.

Tirza Braakman

Eigenzinnige en overzichtelijke elementen

In het productoverzicht hebben we gebruikgemaakt van gekleurde labels en iconen. Dat is niet alleen om het speelse en eigenzinnige naar voren te laten komen, maar ook zodat de bezoeker in één oogopslag ziet in welke formaten het product leverbaar is. Achter elk product zit een detailpagina waarin overzichtelijk te zien is om welk product het gaat, wat de belangrijke aspecten zijn en wat de ingrediënten zijn.

Het belangrijkste doel van de website is dat potentiële wederverkopers contact opnemen om het product in hun schappen te leggen. Daarom is er een duidelijke call to action opgenomen, die op veel plekken terugkomt. Zo maken we contact opnemen aantrekkelijk en makkelijk.

Bekijk de website

Product-overzicht

Over OnOats

OnOats is leverancier van natuurlijke, gezonde en innovatieve havercrackers en -snacks aan de retail, bakkers(groothandels) en foodservice. Het merk staat bekend om haar premium kwaliteit en ambachtelijke karakter.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor