Vernieuwing website en huisstijl voor Hegin

Onze klant Hegin kon wel een nieuw jasje gebruiken voor de website. De website was namelijk flink verouderd. Met het ontwerpen van de nieuwe website is er bovendien een vernieuwing van de huisstijl aan de opdracht toegevoegd.

  • Opvallende buttons

    De buttons hebben een passende, maar toch opvallende groene kleur gekregen. Zo vallen ze beter op.

  • Vaste opbouw van pagina's

    Om het voor de lezer overzichtelijk en makkelijker te maken, hebben we op de pagina's van alle technieken dezelfde opbouw gebruikt.

Nieuwe website

Vernieuwing website

Tijd voor een make-over van de website! In de vernieuwde website zijn de bestaande huisstijlkleuren toegepast, met een nieuwe toevoeging. De huidige huisstijl bestaat uit blauwtinten, waar een groene kleur aan is toegevoegd. Een mooie accentkleur die met name is toegepast op buttons. Samen met de blauwe kleuren vormt het een mooi geheel.

Verder is de website strak en overzichtelijk gemaakt. De schuine lijnen uit het logo komen terug in de headers, voor meer herkenbaarheid.

Groene accent-kleur

Navigatie

De website is zo opgebouwd, dat je eenvoudig naar de verschillende oppervlaktebehandelingen kunt navigeren. Gebruiksvriendelijkheid is namelijk een van de belangrijkste pijlers waar bij een websiteontwerp rekening mee gehouden dient te worden.

In dit kader zijn de pagina’s ook op dezelfde manier opgebouwd. Zo kun je als bezoeker overal dezelfde soort informatie lezen. Verder is de website aangevuld met informatieve pagina’s zoals Werken Bij en Over Ons.

Bekijk de website!

Duidelijke navigatie

Een goede navigatie draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid. Een hele belangrijke pijler!

Tirza Braakman

Nieuwe huisstijl

Zoals we al zeiden, is ook de huisstijl een beetje op de schop genomen. Dit is niet alleen zichtbaar in de website, maar ook in uitingen zoals de visitekaartjes. En ook een beurswand hebben wij in deze stijl mogen vormgeven. Hier komen dezelfde elementen in terug als op de website, zoals de schuine lijnen en mooi, groot beeldmateriaal.

Passende uitingen

Over Hegin

Hegin Metalfinishing is specialist in oppervlaktebehandelingen. Zij adviseren én voeren uit. Adoniseren, elektrisch polijsten, chemisch vernikkelen en meer oppervlaktebehandelingen, daar is Hegin al meer van 50 jaar in thuis.

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor