Webdesign en bouw voor Zaal huren in Apeldoorn

In Apeldoorn heeft Accres verschillende locaties waar je een zaal kunt huren. Dit zijn bijvoorbeeld wijkcentra of bijzondere locaties waar je een feestje kunt vieren. Enkele locaties hebben een eigen website en anderen worden vermeld op de website van Accres. Tijd voor nieuwe website dus, waar alle locaties overzichtelijk worden weergegeven op één plek. Wij werden benaderd voor het ontwerp en de technische realisatie.

De website Zaal huren in Apeldoorn

Zaal huren in Apeldoorn, dat is één website met daarop alle locaties in Apeldoorn die in beheer zijn van Accres. Het design is clean en overzichtelijk opgezet, zodat je in één oogopslag ziet wat het aanbod is. Je ziet dus in het eerste overzicht direct alle locaties en de daarbij horende belangrijkste gegevens. Per locatie zie je, zonder te hoeven klikken;

  • Een sfeerfoto van het pand
  • De naam van het pand
  • Een samenvatting over wat deze locatie te bieden heeft
  • Adres
  • Contactgegevens van de beheerder

Detailpagina Zaal huren in Apeldoorn

Ben je echter nieuwsgierig en wil je meer weten over een locatie, dan kun je doorklikken en kom je op de detailpagina van deze betreffende locatie terecht. Deze pagina is standaard uitgerust met een header, die gevuld is met een video. Op deze manier kan een locatie zich direct presenteren. Daarnaast vind je direct de adres en contactgegeven inclusief de beheerder van de locatie.

Rechts in het blokje ‘In het kort’ worden de basisgegevens van op de overzichtspagina (zoals contactgegevens en adres) herhaald, een aangevuld met uitgebreidere info.

Op de detailpagina vind je als bezoeker verder ook meer uitgebreide informatie aan over de locatie. Via een tabbladen-systeem vind je alles wat je over de locatie zou willen weten, zoals over verschillende zalen, tarieven, faciliteiten, agenda en een Google Maps-kaart met locatie. Extra handig is ook de agendafunctionaliteit: je kunt als bezoeker gelijk zien welke activiteiten er op een locatie worden georganiseerd. Op basis daarvan kun je zelf een geschikte datum kiezen voor jouw reservering. Hierover vertellen we in de volgende alinea nog wat meer.

Voor het reserveren van een zaal is in eerste instantie gekozen voor een eenvoudig reserveringsformulier. Deze wordt dan rechtstreeks naar de beheerder van de betreffende locatie gestuurd.

Uitgebreide agendafunctionaliteit

Zoals vermeld is deze website voorzien van een uitgebreide agendafunctionaliteit. Elke locatie heeft hierdoor ook zijn eigen agenda. Deze agendafunctionaliteit is voorzien van een herhaalfunctie, zodat terugkerende activiteiten eenvoudig beheerd kunnen worden. Een bezoeker kan eenvoudig door de agenda bladeren om te zien wat er allemaal te doen is.

Technische realisatie website

De website is, net als veel van onze andere projecten, gerealiseerd in het content management systeem ExpressionEngine.

Over Zaal huren in Apeldoorn

Zaalhureninapeldoorn.nl is een verzamel-website met een overzicht van zalen in Apeldoorn. Ben je op zoek naar een vergaderlocatie, ruimte om een workshop of activiteit te organiseren, een event of beurslocatie of op zoek naar een locatie voor buurtactiviteiten? Neem dan een kijkje op deze nieuwe website.

Meer weten over het ontwerp van een nieuwe website?

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor