Website voor COOL2CO

Wat een ‘coole’ opdracht! Een website voor onze klant COOL2CO. COOL2CO is een gloednieuwe merknaam in de branche van koeltechniek, waarmee Van West Koeltechniek een specifiekere doelgroep wil aanspreken. Deze klant wilde een website om enerzijds haar producten aan te bieden en anderzijds om een goede impressie te maken bij de doelgroepen. We hebben een passende website met een koele uitstraling opgezet.

  • Passend, koel kleurgebruik

    De website is ontworpen met gebruik van koele kleuren, vooral blauw. Dit past bij de producten die het bedrijf verkoopt.

  • SEO

    Wij hebben zelf de teksten mogen schrijven. Hierbij is rekening gehouden met vindbaarheid.

Koele uit-straling

Webdesign

Een logo was er al voor COOL2CO en kregen wij aangeleverd van de klant. We hebben dezelfde kleuren als het logo gebruikt in het webdesign. Zo is er een passende, complete stijl ontstaan met gebruik van koele kleuren, passend bij het bedrijf.

De waterkoelers en toebehoren hebben we in het design apart van elkaar gepositioneerd, om zo het overzicht te behouden. In de overzichten zie je alle producten met bij elk product 3 belangrijke kwaliteiten (USP’s).

Bekijk de website!

Een-duidige stijl

SEO-vriendelijke teksten

Klik je door op de producten, dan kom je op de productdetailpagina. Hiervoor hebben wij de teksten mogen schrijven en toevoegen. En ook alle andere teksten op de website, zoals ‘Over Ons’ en alle sliders hebben wij op ons genomen.

In de teksten hebben we natuurlijk rekening gehouden met de lezer én met de zoekmachine. Alle teksten zijn, onder meer door consistent gebruik van de juiste termen, zó geschreven dat de pagina’s vindbaar zijn in de zoekmachine.

SEO

Om de website vindbaar te maken op de belangrijkste termen, hebben we eerst een zoekwoordonderzoek gedaan.

Anouk Legtenberg

Drie doelgroepen bedienen

COOL2CO is gespecialiseerd in vloeistofkoelers en al het toebehoren dat daarbij komt kijken. Op de website biedt het bedrijf de producten aan, die het zelf ontwikkelt en assembleert. Zowel de particulier, de horeca en bedrijven met kantoren en werkplaatsen worden door middel van deze website bediend.

Pagina’s per doelgroep

Om elke doelgroep goed te bedienen, hebben we bovendien per doelgroep een tekst geschreven over wat voor hén de passende oplossingen zijn als het gaat om waterkoelers. Je kunt je immers vast wel voorstellen dat de behoeften voor de horeca wat anders zijn dan die van de particulier. Ook hier is weer gelet op juist gebruik van zoekwoorden.

Drie doel-groepen

Over COOL2CO

COOL2CO is een groothandel in vloeistofkoelers voor groot- en kleinschalig gebruik. Het bedrijf biedt waterkoelers aan van Van West Koeltechniek, dat ook luchtkoelers aanbiedt. Op de eigen productielocatie in ’t Harde ontwikkelt en assembleert het bedrijf de koelers met een klein team. Bij COOL2CO draait het om het aanbieden van de juiste koeloplossing voor elk van haar 3 doelgroepen.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor