Social media uitbesteden: tijd voor waar jij goed in bent!

“Social media, dat moet óók nog.” Het bijhouden van social media kan een tijdrovende klus zijn. Helemaal wanneer je daar privé ook niet (veel) mee bezig bent. Toch is social media voor de meeste bedrijven een bron van kansen. Social media doe je niet ‘omdat iedereen dat doet’, maar het is bedoeld om een relatie op te bouwen met je klanten en om bij potentiële klanten interesse te wekken. Pak die kansen dus!

Bij Dunique begrijpen we als geen ander dat je andere werkzaamheden vóór social media gaan. Er is immers genoeg te doen binnen joúw vakgebied. Daarnaast is het zonde om tijd in social media te steken wanneer er geen concrete doelen en een strategie zijn vastgesteld. Wij zetten graag onze uitgebreide en up-to-date kennis in om jouw social media échte resultaten te laten behalen, zonder dat het jou veel tijd kost.

Jouw volgers en reacties door het dak!

Stel je eens voor: je sluit het jaar 2023 af met een enorm aantal volgers en al je posts worden zichtbaar gewaardeerd door middel van likes, reacties en deelacties. En daarnaast weten nieuwe klanten je te vinden, wat natuurlijk het allermooist is. Klinkt je dat niet als muziek in de oren? Het kan!

Echte fans

Niet alleen scheelt het zeeën van tijd wanneer je je social media uitbesteedt. Wij zorgen ook dat je kanalen specifiek zijn ingericht op wie jij wilt bereiken. Zo creëer je echte fans en meer betrokkenheid. We zorgen voor een professionele uitstraling in jouw huisstijl en integreren het social mediaplan op een passende manier in je gehele marketingstrategie. Wist je overigens dat social media ook kan bijdragen aan de vindbaarheid van je website in de zoekmachine?

Benieuwd? Vraag naar de mogelijkheden!

Wij zetten jouw bedrijf krachtig en professioneel neer op social media en jij besteedt je tijd aan dát waar jij goed in bent. Deal?

Hoe werkt het?

Bij Dunique werken we doorgaans met social media-abonnementen zodat je maandelijks weet waar je aan toe bent. Hoe gaat dit precies in zijn werk?

 1. Oriëntatiegesprek met Patrick: wat zijn jouw wensen, doelen en wat is de bedrijfsidentiteit?
 2. Advies en afstemming: over zaken zoals uitstraling, kanalen en frequenties
 3. Jij gaat weer verder met waar jij goed in bent
 4. Ondertussen maken wij een concreet plan: wat plaatsen we, waar en hoe vaak?
 5. Abonnement advies: we bieden een startpakket á €250 excl. btw per maand of een pakket op maat vanaf €350 excl.btw per maand
 6. Online knallen!

Wat krijg ik?

 • Periodieke content
 • Een betere online zichtbaarheid
 • Tijd voor dát waar jij goed in bent
 • Een gelikte en vindbare pagina op de voor jou geschikte kanalen
 • Een vaste en snel schakelende partner
 • Voorstellen voor scherpe inhakers

Knallende resultaten aan het eind van het jaar

Wil jij aan het eind van 2023 knallende resultaten zien, waar je ook écht mee aan kunt komen? Dan is het verstandig nu al te beginnen aan het opfrissen va je social mediakanalen. De échte resultaten, het opbouwen van een groep fans en het verkrijgen van lovende reacties, heeft vaak tijd nodig.

Vraag een gesprek aan

Heb je een gesprek aangevraagd? Leuk! Patrick neemt dan contact met je op om iets in te plannen. Dan bespreekt hij met jou de strategie, middelen en doelen voor jouw social media. Alles akkoord? Dan gaan we jouw kanalen in beheer nemen en zorgen we voor betere online resultaten en meer zichtbaarheid. Want dat is wat Dunique doet: wij maken bedrijven zichtbaar!