Een website laten maken die écht bij je past

Voor ons is het glashelder. Je website is je online visitekaartje en vaker wel dan niet de eerste kennismaking met jouw doelgroep. Dan moet het gewoon goed zitten. Een website laten maken die qua vormgeving en teksten goed past bij wat je wilt uitstralen en technisch tiptop in orde is. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Net als dat de website goed gevonden wordt door je doelgroep en makkelijk in beheer is. Een website laten maken door Dunique betekent dat we in jou investeren. Je bent bij ons geen nummertje, maar we willen je echt leren kennen. De lijntjes zijn kort en we denken met je mee en adviseren je waar nodig. Door onze betrokken, nuchtere en persoonlijke aanpak leveren we websites op waar je écht wat aan hebt;

  Website laten maken door Dunique: de voordelen

  Een website laten maken door ons betekent dat we in jou investeren, dat we naar jouw wensen luisteren en dat we actief meedenken over de beste opties voor jou. Je bent bij ons geen nummertje,maar we willen je echt leren kennen. De lijntjes zijn kort en we denken met je mee en adviseren je waar nodig. Door onze betrokken, nuchtere en persoonlijke aanpak leveren we websites op waar je écht wat aan hebt;

  • Goede vindbaarheid en daardoor hogere bezoekersaantallen
  • En webdesign én teksten die perfect aansluiten op je organisatie. Het gevoel dat mensen hebben als ze bij jouw bedrijf naar binnenlopen, dát gevoel brengen wij ook online over
  • Een website die volledig geïntegreerd is met jouw huisstijl. Al je uitingen sluiten dus op elkaar aan. Zo zorg je voor herkenbaarheid.
  • Een website die je super makkelijk zelf kunt beheren dankzij het CMS (ExpressionEngine)
  • Een laagdrempelig platform voor jouw potentiële klanten om je te vinden en contact met je op te nemen
  • Een website die jou kan ontlasten door de juiste informatie duidelijk te vertellen, denk bijvoorbeeld aan een FAQgedeelte
  • Er gaat géén tellertje lopen als je ons belt. Beloofd!

  Bekijk onze projecten

  Een nieuwe website laten maken in 6 stappen

  Wat staat je te wachten als je een website laat maken door ons? Maak kennis met onze manier van werken.

  1. Gesprek aangaan. We willen je eerst leren kennen (bijvoorbeeld aan de hand van de Brandkey-methode). We definiëren de doelstelling van je nieuwe website en verdiepen ons in je organisatie.
  2. Conceptschets. Voordat we een design maken, maken we eerst een conceptschets. De belangrijkste functionaliteiten worden alvast uitgedacht en conceptmatig op papier gezet.
  3. Design. We maken een webdesign in Photoshop. We werken een homepage en een vervolgpagina uit. Dit design nemen we samen met je door en passen we eventueel nog aan als er opmerkingen zijn.
  4. (Optioneel) Tekstschrijven. Goede, pakkende teksten zijn minstens zo belangrijk als een mooie vormgeving. Ze maken je website vindbaar én verleidelijk.
  5. Frontend. Nu komt de website echt tot leven! Wij maken van het design een écht tastbare voorkant van je website in html. Alle pagina’s en functionaliteiten worden werkend gemaakt.
  6. Backend. Om ervoor te zorgen dat jij straks zelf je website makkelijk kunt beheren maken we onze websites in een cms. Dat heet backend.
  7. Contentvulling. In de laatste fase van de website gaan we je website vullen met afbeeldingen en teksten. Hierbij zorgen we ook voor pakkende én vindbare teksten, zodat je website later goed gevonden wordt.
  8. Monitoren en blijven ontwikkelen. We houden bij wat je website voor resultaten oplevert, op basis van jouw doelen. Op die manier blijven we de website ontwikkelen. De ontwikkelingen in ons vakgebied staan namelijk nooit stil.

  Wat krijg je als je een website laat maken door ons?

  Een nieuwe website laten maken levert je veel voordelen op, zoals je hierboven hebt gelezen. Wat krijg je concreet? Daar zijn we graag transparant over:

  • Een webdesign op maat die bij je huisstijl past en waar je blij van wordt
  • (Als je wilt) teksten op maat die bij je tone of voice passen
  • Een website met Content Management Systeem, inclusief toegang voor jou en uitleg
  • Hosting
  • Persoonlijk advies op maat, over bijvoorbeeld fotografie of beeldmateriaal
  • Een proactief meedenkende partner

  Kennismakingsgesprek aanvragen