Relatiegeschenken

Soms wil je je klanten in het zonnetje zetten met een uniek of opvallend relatiegeschenk. Relatiegeschenken zijn een ideaal middel om op een ludieke wijze aan je naamsbekendheid te werken. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor je kunnen betekenen! We helpen je graag verder.

​Relatiegeschenken op een beurs of als kerstcadeau…

Er is van alles mogelijk! De mogelijkheden zijn eindeloos: we kunnen onder andere opmaak realiseren voor pennen, notitieboekjes, waterflesjes, cadeau enveloppen, verpakkingen, sleutelhangers, usb sticks, koffiebekers en kalenders. ​Mocht je door de bomen het bos niet meer zien, dan helpen we je graag verder.

​Een relatiegeschenk kan een losstaande, ludieke actie zijn bij een speciale gelegenheid of gewoon als weggevertje op je kantoor. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan pennen, notitieboekjes of koffiemokken.

Je kunt ook helemaal uitpakken tijdens een beurs of een belangrijk evenement waar opvallen het codewoord is. Denk hierbij eens aan snoeppotten, sleutelhangers, paraplu’s of badjassen. Wij denken graag mee over een totaalconcept, waarvan een relatiegeschenk onderdeel van het groter geheel is. Wij denken graag mee over een totaalconcept, waarvan een relatiegeschenk onderdeel van het groter geheel is.

Laat zien hoeveel je om ze geeft met een relatiegeschenk

Wat kun je van ons verwachten bij het maken van relatiegeschenken?

​Wij denken mee over het concept en leveren een ontwerp aan. Hiervoor zullen we eerst je wensen indiceren. Waar zal dit relatiegeschenk voor worden gebruikt en wat is de belangrijkste boodschap? ​Relatiegeschenken die je via de post verstuurt, zullen er anders uit zien dan relatiegeschenken die je op een beurs wilt uitdelen of meegeeft aan bezoekers van je pand. Wil je opvallen of alleen je naamsbekendheid vergroten? Voor ons is het belangrijk dat je, wat voor relatiegeschenk je ook kiest, dicht bij jezelf blijft. Uiteindelijk moet de identiteit van je bedrijf mooi naar voren komen.

Relatiegeschenk? Wij denken met je mee!

​Een ontwerp kunnen we, na goedkeuring en in overleg, aanleveren bij de drukker volgens zijn specificaties. Zo weet je zeker dat dit goed verwerkt wordt en jij uiteindelijk het gewenste relatiegeschenk in handen hebt.

Laat ons meedenken over jouw relatiegeschenk! We komen graag met een passend voorstel, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Een passend concept bij jouw identiteit?

Neem contact op

Ons team