Intranet & portaal

Veel organisaties of verenigingen maken gebruik van een platform om medewerkers of leden te voorzien van informatie. Zo’n platform staat ook wel bekend als intranet of portal.

Intranet voor een organisatie

Het doel van een intranet is vrijwel altijd hetzelfde: een centraal communicatieplatform om efficiënt interne informatie te delen in een afgesloten en veilige omgeving. In veel grotere organisaties is dit vrijwel onmisbaar. Informatie die je tegenkomt op een intranet zal per organisatie verschillen. Een kleine opsomming van een aantal veel voorkomende onderwerpen;

  • Bedrijfsprocessen en protocollen
  • Bedrijfsdoelstellingen
  • Ontwikkelingen van het bedrijf en/of in de markt
  • Medewerkers- en contactgegevens
  • Takenlijsten
  • Activiteitenagenda

Mogelijkheden van een intranet

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om het inrichten van een intranet. Dit kan variëren van het simpel delen van informatie tot complexere systeem met koppelingen van agenda en takenlijsten tot aan persoonlijke loonstroken. Intranet moet er vooral voor zorgen dat informatie beschikbaar is voor medewerkers, zodat efficiënter werken mogelijk wordt gemaakt.

(Leden)portals

Als Dunique mogen wij ook een groot aantal business clubs, verenigingen en andere samenwerkingsverbanden tot onze klanten rekenen. Deze clubs hebben vaak specifieke wensen over de verschillende communicatiestromen, zowel richting leden als richting de overige stakeholders. (Leden)portals kunnen vaak in deze behoefte voorzien. Door onze ervaring bij meerdere opdrachtgevers hebben wij een schat aan ervaring en een goed beeld van wat er wel kan en wat niet.

Een centraal communicatieplatform om efficiënter interne informatie te delen

Geïnteresseerd in het laten realiseren van je eigen intranet of (leden)portal? Laat het ons weten! We kunnen samen je wensen bespreken en een passend voorstel doen.

Een eigen portaal bouwen?

Neem contact op

Ons team