Diverse sjablonen voor Vaanster

Onze klant Vaanster hebben we vorig jaar al verblijd met een gloednieuwe website. Daarna kwam er een nieuw verzoek binnen, namelijk voor het maken van een offertesjabloon, wordsjabloon en een powerpointsjabloon. Deze dienden in een aantrekkelijke vormgeving ontworpen te worden, die past bij de stijl van de website.

  • Passend bij de website

    De sjablonen zijn qua stijl in lijn met de website die wij vorig jaar voor Vaanster hebben gerealiseerd.

  • Gebruiksriendelijk

    Offertes, brieven en PowerPoints zijn eenvoudig in te vullen door de medewerkers. Dat scheelt hen veel tijd.

Sja-blonen

Offertesjabloon

Een aansprekende, specifieke vormgeving die aansluit bij de website. Dat is het belangrijkste bij het maken van het offertesjabloon en de andere sjablonen. Verder is ervoor gezorgd dat er weinig tekst en veel afbeeldingen worden gebruikt. Door het gebruik van kaders wordt bovendien duidelijk onderscheid gemaakt tussen hoofd- en bijzaken.

Een uitdaging bij het ontwerpen bleek de grote hoeveelheid diverse informatie die in het document opgenomen diende te worden. We hebben gezorgd dat er zoveel mogelijk in een vast format wordt vastgezet, om zo toch de stijl van te houden. Dit biedt de klant meer gemak. Elke offerte is eenvoudig zelf actueel te maken in PowerPoint, waar de klant graag in werkt.

Offerte

Wordsjabloon

Voor Word documenten hebben we een eenvoudig, aantrekkelijk format ontworpen dat breed inzetbaar is. Hierin hebben we de inhoudsopgave, lettertypes zoals die van de titel, de achtergrond en tabellen ontworpen. Deze kan de klant zelf invullen, maar hebben dus wel een vaste stijl.

Dit document kan de klant gebruiken voor bijvoorbeeld brieven en bijlages.

Word

PowerPointsjabloon

Het PowerPointsjabloon hebben we in dezelfde stijl als het offertesjabloon ontworpen. Ook passend bij onze vorige opdracht, de website dus. De PowerPoint heeft een aantal standaard achtergronden die vrij in te vullen zijn via ontworpen sjabloonpagina’s. Ook hier hebben we gebruik gemaakt van een vaste opmaak en kleur van het lettertype. Zowel titels, tekst als opsommingstekens zijn hierin meegenomen. De PowerPoint is gebruiksvriendelijk om mee te werken en prettig om te bekijken tijdens een presentatie.

De PowerPoint heeft pagina’s waarop een video gestart kan worden en pagina’s met afbeeldingen die rechtstreeks doorlinken. Zo kan er snel worden geschakeld tijdens presentaties.

Power-point

Over Vaanster

Vaanster is een onafhankelijk investeerder in collectieve duurzame energiesystemen, sinds 2000. Er zijn meerdere wijzen waarop duurzame energie kan worden opgewekt. Vaanster stelt het beste energiesysteem vast voor nieuwbouwprojecten, in samenwerking met de ontwikkelaar. Het ontwikkelproces van elk project begeleidt Vaanster als strategisch partner.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor