Webbureau Apeldoorn - webdesign en realisatie

Voor het ontwerpen van een website (of webshop) door een webbureau uit Apeldoorn zit je bij ons goed. Wij zijn een online en creatief bureau uit Apeldoorn en helpen je graag met het ontwerpen en realiseren van een succesvolle website.

Opdrachtgevers uit Apeldoorn en omgeving

Onze opdrachtgevers komen voornamelijk uit Apeldoorn en omgeving. Zo hebben wij onder andere de website mogen maken voor DROS schoonmaakdiensten, Accres Apeldoorn, de Apeldoeners en voor Kinderpark Malkenschoten (bekend van Binky). Voor meer projecten verwijzen wij je graag naar ons portfolio.

Het realiseren van een succesvolle website

Het realiseren van een nieuwe website is een heel proces, waar de beginfase erg belangrijk is. Nog voordat we met het ontwerp aan de slag gaan, inventariseren we de wensen en ideeën. Op basis hiervan werken wij een conceptschets uit. Bij het inventariseren van de wensen zullen wij onderstaande onderwerpen bespreken:

  • Wat is de doelgroep van de website?
  • Wat wil je dat de doelgroep op jouw website gaat doen?
  • Of waarom wil je de huidige website vernieuwen?
  • Wat mist de huidige website en wat is er goed aan?
  • Wat doen de concurrenten online? Concurrenten of concullega?

Opleveren van een website

Dunique levert een website altijd met een responsive design op. Hiermee zal de site zich via de website altijd netjes presenteren op zowel PC, tablet als mobiel.

Een website wordt bij Dunique veelal gerealiseerd in het content management systeem ExpressionEngine. Maar natuurlijk, en afhankelijk van de eisen, kan er gekozen worden voor een ander CMS pakket. Door het inzetten van een content management systeem kan de website eenvoudig zelf worden bijgehouden en verder worden ingevuld.

Afspraak maken met een webbureau uit Apeldoorn?

Wij komen graag langs om ons voor te stellen en om alle wensen en mogelijkheden in kaart te brengen voor je website. Of maak een afspraak bij ons op kantoor (Tweelingenlaan 57 in Apeldoorn). Neem hiervoor contact op via ons formulier of bel ons op 085 - 130 49 16.