Webshop & e-commerce

Wat heb jij je doelgroep te bieden? Dat wat jij online aanbiedt, is vast en zeker het bekijken én het aanschaffen waard. Maar hoe zet je het neer? Hoe zorg je ervoor dat bezoekers op een prettige manier door het bestelproces worden geleid? Met een gebruiksvriendelijke, flitsende webshop!

Realisatie webshop

Jouw product of dienst op een moderne en efficiënte manier presenteren én verkopen zoals nooit tevoren? Dat doe je met een sterke webshop! Deze kunnen wij voor je bouwen of we kunnen je erbij helpen. Het begin met een goed product, dat onder de aandacht wordt gebracht aan de hand van een sterke marketingstrategie. Aan de hand van die strategie gaan we, vaak met Magento, aan de slag met een sterke, gebruiksvriendelijke webshop. Meer weten over het realiseren van een webshop? Check onze pagina over webshop realisatie.

Een succesvolle webshop begint natuurlijk bij een goed product en een goede marketingstrategie

Onderhoud & beheer

Om je conversies hoog te houden, heeft je webshop af en toe onderhoud nodig. De behoeften van gebruikers veranderen en ook bepaalde inhoud is wellicht tijdelijk. Om je webshop optimaal te houden, kunnen wij deze ook voor je onderhouden en zelfs in beheer nemen. Scheelt jou een hoop tijd, die je kunt steken in het promoten van jouw product, bijvoorbeeld. Bij Dunique kun je een onderhoudspakket afsluiten, ongeacht op welk CMS-pakket je webshop draait. Voor meer informatie hierover, kun je het beste eens kijken op onze pagina voor onderhoud en beheer. Of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Webhosting

Bij Dunique kun je terecht voor het complete plaatje! Een webshop kunnen we voor je bouwen, onderhouden, beheren en zelfs hosten! Bij onze hostingservice kun je profiteren van verschillende extra’s, zoals dagelijkse backups en complete beveiliging tegen hacking en malware. En de domeinregistratie? Regelen we ook voor je, net als de verhuizing van je webshop, wanneer dat nodig is. Lees meer over webshop hosting op onze hosting pagina.

Ook een gebruiksvriendelijke webshop?

Neem contact op

Ons team