Werken-bij website

Komt er bij jouw bedrijf momenteel ook meer werk binnen dan dat je personeel hebt? Je bent hier niet de enige in en dat is ook precies waarom het vaak een uitdaging is om aan goed personeel te komen. Het is belangrijk dat je doordacht omgaat met het werven van personeel, anders heb je kans dat de geld weggooit. Zonde natuurlijk. Een werken-bij website kan (onderdeel van) de oplossing zijn, waarmee jij zorgt dat je naast klanten ook het juiste talent binnenhengelt.

Wat is een werken-bij website?

Een werken-bij website is een aparte website van je bedrijf, specifiek gericht op werving. Met een werken-bij website kun je je specifiek richten op potentiële medewerkers, kun je het sollicitatieproces makkelijker maken en ook beter de resultaten meten. Bovendien kun je hiermee zorgen voor een betere vindbaarheid bij deze doelgroep. Het is daarnaast ook een mooie optie om je employer branding te versterken, ofwel: je reputatie als werkgever.

Wat kun je met een werken-bij website?

Dat je op een werken-bij website je vacatures laat zien, moge logisch zijn. Maar een werken-bij website heeft veel meer functies. Je kunt:

  • Als werkgever laten zien wat je te bieden hebt;
  • Laten zien wie er achter jouw bedrijf zitten;
  • Laten zien waarom mensen bij jouw bedrijf willen werken;
  • Medewerkers in blogs of video's laten vertellen over hun werk (wie kan er een beter beeld schetsen dan medewerkers zelf?)

Meer weten? Neem contact op

Werken-bij website bouwen bij Dunique

Bij Dunique zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van onder meer werken-bij websites. Wij gaan niet klakkeloos te werk, maar gaan echt na wat jouw bedrijf nodig heeft. Een eenvoudige werken-bij website of een compleet platform met geïntegreerde recruitmentsoftware? Wij geven altijd eerlijk advies en bieden ook na oplevering ondersteuning bij het beheren van de website. Bij ons krijg je geen zakelijk gesprek in driedelig pak, maar drink je gewoon een kop koffie met één of twee van onze mensen. En of wij goed werk opleveren? Dat kun je beter zelf beoordelen. In ons portfolio vind je diverse gerelateerde projecten, zoals een werken-bij website voor Accres en voor Allerzorg

Wervingscampagnes

Een werken-bij website als onderdeel van jouw wervingscampagne? Ook over campagnes denken we graag met je mee. Van social media tot borden langs de weg. Online én offline kunnen wij je helpen jouw potentiële medewerkers te bereiken. Kijk bijvoorbeeld maar wat wij voor Van den Berg Schilders hebben gedaan. 

Wil je een stap extra zetten voor het werven van talent, dan is een werken-bij website een krachtige manier. Je laat naast openstaande functies, ook zien wie jij als werkgever bent en wat je te bieden hebt. Met een werken-bij website richt je je pijlen specifiek op het talent dat jij wilt binnenhalen. Website klaar? Werven maar!