Aansprekende busreclame voor Aquacentrum Malkander

Een gave busreclame voor Aquacentrum Malkander! Het is een prominente verschijning in Apeldoorn en omgeving. Dunique zorgde voor een mooi en doeltreffende ontwerp voor deze busbestickering. Voorheen hebben wij ook de website van Malkander mogen maken.

Vraag aan Dunique

Aquacentrum Malkander wilde met een duidelijke, opvallende busreclame haar naamsbekendheid vergroten in de regio. Omdat Aquacentrum Malkander een brede doelgroep bedient, was het belangrijk dat het ontwerp ook een breed publiek aanspreekt. Belangrijk is dat uit het ontwerp moest blijken dat Aquacentrum Malkander voor iedereen wat te bieden heeft op het gebied van zwemmen en zwemplezier voorop staat. Het ontwerp moest tijdloos zijn, zodat het langere tijd kan rondrijden en op een grappige en ludieke manier de aandacht pakken. In de herkenbare Malkanderstijl natuurlijk!

Busreclame is één van de meest zichtbare vormen van reclame. Met sprekende kleuren en fotografiebeelden, worden de verschillende faciliteiten van het zwemaanbod bij Malkander getoond. Van aquasporten tot babyzwemmen en van baantjestrekken tot recreatief zwemmen. De rand van de ramen vormt de scheiding tussen de boven- en onderwaterwereld. Hierdoor krijg je het gevoel dat je onderwater mee kunt kijken. Op de achterkant staat een call-to-action voor zwemles. Met de aansprekende blik van de jongen wordt vanzelf je aangetrokken tot het lezen van de boodschap. Het resultaat is een duidelijke, aansprekende busreclame die past bij de sfeer van Malkander en de veelzijdigheid van de locatie goed laat zien.

Over Malkander

Aquacentrum Malkander is een zwembad met verschillende faciliteiten. Het zwemaanbod bestaat uit: recreatief, banen zwemmen, ouder en kind zwemmen, zwemschool en aquasporten. Ze hebben drie binnenzwembaden en in de lente en zomer kan er ook gebruik gemaakt worden van het buitenbad met ligweide. Aquacentrum Malkander is een deelmerk van Accres.

Vormgeving autobestickering

Naast busbestickering verzorgen wij ook ontwerpen voor het bestickeren voor jouw bedrijfsauto of bestelbus. Kijk bij in & outdoorsigning wat er allemaal mogelijk is!

Meer zichtbaarheid dankzij een fris design?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor