Design werken-bij website voor Sanders|Fritom

Vraag aan Dunique Om werkzoekenden in de chauffeursbranche te bereiken wilde transportbedrijf Sanders|Fritom een werken-bij website laten maken. Hier hoort natuurlijk een passend design bij! Via Suneco kwam de opdracht binnen voor het ontwerpen van een werken-bij website.

Ontwerp van de werken-bij website

Het ontwerp van de website bestaat uit een singlepage vormgeving met doorverwijzingen naar de reguliere website van Sanders|Fritom. De single page oplossing maakt het mogelijk om werkzoekenden direct alle belangrijke informatie over hun misschien wel toekomstige werkgever te tonen.

Als werkzoekende wil je natuurlijk graag weten wat een potentiële werkgever je te bieden heeft, hoe de sfeer binnen het bedrijf is en wat voor jou de voordelen zijn om nou juist bij dit bedrijf aan de slag te gaan. Op de werken-bij website van Sanders|Fritom besteden we hier aandacht aan met verhalen van echte werknemers en inhoudelijke informatie over het bedrijf en de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het volgen van een opleiding. Ook de laatste vacatures worden getoond.

Hoe onderscheidt Sanders|Fritom zich? Door haar loyale werknemers en een fijne werkomgeving waar doorgroeien mogelijk is. Dat laat de werken-bij website mooi zien door middel van referenties van de mensen van Sanders|Fritom.

De website is groot opgezet en voorzien van duidelijke call-to-actions om de werkzoekende te overtuigen van overgaan tot solliciteren. In de vormgeving is gebruik gemaakt van eigen beeldmateriaal en de herkenbare huisstijlkleuren van Sanders|Fritom. Door het gebruik van een typografische stijl met opsommingen wordt de informatie zeer overzichtelijk getoond en is het makkelijk door te lezen. Geen poespas, maar duidelijk en to the point.

De voordelen van een werken-bij website

Met name grote organisaties hebben baat bij een werken-bij website. Het realiseren van een werken-bij website brengt namelijk een aantal voordelen met zich mee.

Op de eerste plaats wordt de content (tekst en afbeeldingen) volledig afgestemd op de werkzoekende in plaats van de doelgroep van de organisatie. Hierdoor kan er inzicht gegeven worden in de organisatie en werkzaamheden vanuit een werknemers-perspectief.

Ook is een werken-bij website geschikt voor het optimaliseren voor zoekmachines: seo. Door slim om te gaan met de url, menu-structuur, kopjes en inhoud leent dit type website zich uitermate voor het optimaliseren voor een zo hoog mogelijke positie op Google. Ook kan zo’n website goed worden ingezet in combinatie met een (advertentie-)campagne.

Uiteraard zijn er nog meer voordelen of redenen voor het realiseren van een werken-bij website. Mocht je hier meer over willen weten dan kun je altijd even contact met ons opnemen.

Over Sanders|Fritom

Sanders|Fritom heeft logistiek als passie, zoals ze zelf omschrijven:

Eigen auto’s, goed opgeleide chauffeurs, geen overbodige overslagdepots en rechtstreekse levering in de Benelux en Duitsland. Door alle onderdelen van het logistieke traject in eigen hand te houden, is de flexibiliteit van Sanders l Fritom maximaal. De jarenlange ervaring, de passie van een jong en eager team en de kenmerken van een familiebedrijf biedt Sanders|Fritom de gelegenheid in te spelen op alle logistieke uitdagingen.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor