Werken bij de leukste werkgever van Apeldoorn! Nieuwe website voor Accres

Werken-bij websites zijn niet alleen hip, maar ook heel nuttig! Accres is -vinden wij- één van de leukste werkgevers van Apeldoorn. Maar hoe vinden werkzoekenden de organisatie én die ene droomvacature?

Werken bij Accres

Vraag van de opdrachtgever

Als exploitant, beheerder en/of organisator van zwembaden, dierenparken, evenementen, entertainment centers, parken, wijkcentra en vastgoed is Accres een belangrijke werkgever voor haar omgeving. Voor een leuke (bij)baan of stage kun je dus uitstekend bij Accres terecht. Maar kom je erachter of Accres bij je past en of jouw droomvacature ook bestaat? Hiervoor werd Werken bij Accres in het leven geroepen.

Wensen voor werken-bij website

Er was behoefte aan één overzichtelijke plek waar alle vacatures worden verzameld en in de eerste plaats Accres als leuke werkgever in de picture wordt gezet. Accres had ook een aantal aanvullende wensen;

  • Belangrijke plek voor vacatures en stages, inclusief zoekfunctionaliteit en overzichtspagina
  • Gebruik maken van eigen beeldmateriaal, met veel video’s
  • Ruimte voor verhalen van medewerkers

Resultaat

De website is vormgegeven en gemaakt met de doelgroep in het achterhoofd. De doelgroep bestaat uit mensen die op zoek zijn naar een (bij)baan of stage. Qua leeftijd loopt dit dus uiteen vanaf studenten tot aan werkenden van midden/eind 60.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de doelgroep zo snel mogelijk vindt wat zij zoekt?

Over het algemeen bezoek je een Werken-bij website als je specifiek op zoek bent naar een baan, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoon geïnteresseerd bent in de werkgever. We hebben er rekening mee gehouden dat mensen op verschillende manieren door de website navigeren en met verschillende doelen op zo’n website zitten/ De één vindt het bijvoorbeeld belangrijk dat er een goede sfeer is en de ander wil graag weten of er werk is op een specifieke locatie. Met zoekfilters kun je heel gericht zoeken. Maar er zijn meer manieren om je droomvacature te vinden. Bij het vormgeven en bouwen van de website hebben we met verschillende scenario’s rekening gehouden;

  • Zoeken wat je vindt via het vacatureoverzicht
  • Zoeken wat je vindt via werklocaties
  • Meer te weten komen door verhalen van (toekomstige) collega’s
  • Meer te weten komen over Accres door middel van foto’s en video’s

Werken-bij Accres – het design

In het webdesign speelt de huisstijl van Accres (accres.nl) een belangrijke rol. Het is immers een product van Accres en herkenbaarheid is hierin belangrijk. Het is echter geen tweelingzus, maar een eigen product, waarbij functionaliteit een belangrijke rol speelt. Het is vooral een frisse en overzichtelijke website geworden, waarbij eigen beeld- en videomateriaal veelvuldig worden toegepast. Hiermee krijg je als bezoeker een goed beeld van de werksfeer bij de locaties van Accres.

Bekijk het resultaat!

Over Accres

Accres is een multi-maatschappelijke dienstverlener. Zij werken met totaalconcepten om iedereen te laten beleven, leren, bewegen, ontspannen en ervaren.

De concepten van Accres zijn allemaal terug te leiden naar het bestaan van Accres, namelijk Accommodaties, Recreatie, Educatie en Sport. Merken als Kinderparadijs Malkenschoten, Aquacentrum Malkander, het Openlucht Filmfestival in Apeldoorn, Stadspark Berg & Bos en ZERO55 worden allemaal geëxploiteerd door Accres.

Accres definieert haar verschillende werkgebieden als concepten. De concepten zijn: evenementen, family entertainment centers, kinderboerderijen, parkbeheer, sportaccommodaties, sportstimulering, vastgoed, wijkcentra en zwembaden.

Meer weten over een werken-bij website?

Met name grote organisaties hebben baat bij een werken-bij website. Het realiseren van een werken-bij website brengt namelijk een aantal voordelen met zich mee. Wij vertellen je hier graag meer over.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor