Realisatie website voor Eiland Transport

Vraag van Eiland Transport

Eiland Transport beschikt over een groot wagenpark voor diverse transportdoeleinden. Dunique werd benaderd om ervoor te zorgen dat hun diensten online netjes gepresenteerd worden op een nieuwe website. Het liefst zo eenvoudig mogelijk.

Naast de verhuur van transportvoertuigen is het mogelijk om als particulier zand en grind te bestellen. Dit gaat niet via een online webshop, maar op de website moeten de diverse soorten zand en grind wel zichtbaar zijn, zodat de bezoekers zich kan oriënteren.

Belangrijk was de herkenbaarheid van de huisstijl van Eiland Transport: de verschillende voertuigen rijden al jaren rond in een herkenbare kleurencombinatie van zwart met oranje. Deze moeten dus ook terugkomen in het design van de website.

Ontwerp van de website

In het ontwerp van de website zijn de basiskleuren van Eiland Transport toegepast. Doordat we de beschikking hadden over veel en goed beeldmateriaal, is er op de homepage een grote slider geplaatst, waarin enkele voertuigen direct in beeld zijn.

Het wagenpark is op de website geplaatst in een groot overzicht. Een duidelijke foto van het voertuig met daaronder de belangrijkste kenmerken. De omvang van het bedrijf wordt hiermee ook direct duidelijk.

Vanwege de diversiteit in transportmogelijkheden kiezen we ervoor om projecten te laten zien. Deze worden periodiek door de klant aangevuld. Op deze manier blijft de website ook actueel.

De soorten zand en grind die aangeboden worden, worden eenvoudig getoond door een foto met als titel de naam van het soort zand of grind.

Het betreft geen complexe website, maar vooral een informatieve en overzichtelijke presentatie van het bedrijf met alle mogelijkheden: precies waar de klant naar op zoek was!

Technische realisatie website

De website is gerealiseerd in het CMS ExpressionEngine. Doordat de website responsive is zal deze zich altijd netjes presenteren op zowel PC, tablet als mobiel. Bekijk hier het resultaat!

Over Eiland Transport

F. Eiland is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoer van goederen voor infrastructurele werken zoals asfalt, beton, zand, grind, puin, freesasfalt en grond.

Meer weten over het ontwerp van een nieuwe website?

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor