Opmaak productbrochure en prijslijsten voor The Box

The Box productbrochure 2018

The Box blikken vernieuwt regelmatig haar collectie. Daarom is het zaak dat er jaarlijks nieuwe productbrochures worden uitgebracht waarin de nieuwste blikken en series blikken worden gepromoot. De brochures worden naar klantrelaties gestuurd en op internationale beurzen uitgestald.

Dunique werd benaderd om de opmaak van de brochures van 2018 weer te verzorgen. Omdat wij in 2017 de nieuwe stijl, waaronder die voor de productbrochures, hebben neergezet, konden we deze perfect doorzetten in het nieuwe jaar.

Vormgeving Stock Tins brochure

In een productbrochure staat één ding centraal: het product. De opdrachtgever had de wens om deze in de nieuwe brochure nóg prominenter te laten zien. Uiteraard werken sfeerfoto’s goed als blikvanger en laten ze bovendien goed zien hoe breed toepasbaar de producten zijn. In de brochures wordt dus een combinatie gebruikt van productfoto’s en sfeerfoto’s.

In de brochure worden drie talen gehanteerd: Nederlands, Duits en Engels, waarbij Engels als voertaal wordt gezien. Inleidende teksten staan dus in het Engels vermeld, maar de productinformatie wordt in drie talen weergegeven. Zo kan de brochure een breed publiek bedienen.

Omslagfoto productbrochure

Voor de productbrochure van 2018 hebben wij een omslagfoto laten maken door een fotograaf. Hiervoor hebben wij de art direction bepaald. De foto laat zowel het product zien, maar verkoopt deze ook door gebruik te maken van ingrediënten die de aandacht pakken. Zo’n smaakvolle brochure laat je toch niet liggen?

Prijslijsten

Naast de productbrochures zijn er nieuwe prijslijsten ontwikkeld. Deze passen, onder andere door gebruik van dezelfde omslagfoto, bij de stijl van de productbrochures en worden uitgedeeld op beurzen. De prijslijsten zijn in 7 varianten ontwikkeld in verschillende talen.

Over The Box

The Box is een blikkenleverancier uit Apeldoorn. Met de grootste collectie standaard blikken uit Benelux bedienen zij de markt in Europa. Daarnaast verzorgt The Box blikken die speciaal voor een merk of doeleinde zijn ontwikkeld, daarbij komen de meest creatieve vormen en maten naar voren voor onder andere Mentos en Vedett.

Meer weten over vormgeving en drukwerk?

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor