Magazine en interactieve kaart voor Visit Heerde

Visit Heerde komt net als vorig jaar met een uitgave van het Visit Heerde-magazine, boordevol tips en informatie voor bewoners en bezoekers. Ook nieuw: we hebben de website uitgebreid met een handige interactieve kaart.

  • Website uitbreiding

    Ontwikkeling van een handige interactieve kaart met hotspots in Heerde en omgeving.

  • Magazine ontwerp

    Redigeren van teksten en verzorgen van de complete vormgeving.

Speel mee-concept

Visit Heerde breidt uit met een spel-concept! De Speel mee-pagina is in het leven geroepen om de bezoekers te voorzien van leuke opdrachten en speurtochten. Bijzonder hieraan is dat dit concept het boekje en de website met elkaar verbindt. De achterzijde van het boekje is voorzien van een foto-opdracht, voor de oplossing kun je door de qr-code te scannen naar de website. Daar vind je vervolgens nog meer foto-opdrachten en een prijsvraag. In de toekomst kan Visit Heerde het Speel mee-concept inzetten om nog meer spellen en opdrachten te lanceren. We hebben daarom ook een logo-variant gemaakt, waar Speel mee als een label is toegevoegd aan het Visit Heerde-logo.

Tweede editie magazine

Voor dit 52 pagina’s tellende boekje waren wij verantwoordelijk voor het redigeren van de aangeleverde teksten en de complete vormgeving. Met een oplage van 30.000 exemplaren is dit een mooi project geworden! In mei viel het magazine bij alle huishoudens in Heerde en omliggende dorpen op de mat. Ook bij de meeste toeristen- en horecapunten zijn de boekjes – gratis – te verkrijgen.

Meer weten over het ontwikkelen van een magazine?

oplage van 30.000

Met een oplage van 30.000 exemplaren is dit een mooi project geworden!

Lotte Roetert

Interactieve kaart op de website

Ook nieuw dit jaar: we hebben de website uitgebreid met een hele handige interactieve kaart! Per categorie kan een bezoeker adressen vinden van verschillende hotspots in Heerde en omgeving. Je kunt dus bijvoorbeeld snel en makkelijk een restaurant vinden in de buurt van de camping waar je verblijft. Met handige iconen wordt onderscheid gemaakt tussen de verschillende categorieën die je op de kaart tegenkomt.

Meer weten over een interactieve kaart?

Over Visit Heerde

De gastheer- en marketingorganisatie voor Heerde, Wapenveld, Veessen en Vorchten! Visit Heerde vertelt inwoners en bezoekers graag waarom de gemeente Heerde een bezoek waard is. Door middel van een website en een magazine informeert de organisatie over alles wat je over Heerde wilt weten. Of dat nu over een evenement, een restaurant, een leuke verblijfplaats of een dagje recreëren gaat.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor