The Box blikken in een nieuw(er) jasje!

De site van blikkenfabrikant The Box was aan een vernieuwing toe. De grootste wens? Custom-made blikken prominenter in beeld en het verhogen van de conversie. Natuurlijk geven we het webdesign ook een kleine opfrisser.

  • Conversieverhogend

    De nieuwe website van The Box is ontworpen voor het verhogen van conversies.

  • USP's uitlichten

    Waarom de bezoeker voor The Box moet kiezen, is meteen duidelijk.

De uitgangspunten voor het redesign zijn:

  • Custom made-producten prominenter en beter verwerken op de site, met nadruk op het aanvragen van een offerte
  • Telefoonnummer vast in beeld
  • USP’s uitlichten
  • Hogere ranking op Google voor voornamelijk de Duitse site en hiermee ook meer bezoekers trekken

Custom made in the picture

Ook de custom made-pagina heeft een flinke make over gekregen. Op deze pagina is er aandacht voor verschillende bewerkingsmethodes en de verschillende branches waar The Box voor kan leveren. Ook worden er cases uitgelicht: opdrachten die The Box al heeft mogen verzorgen en die kunnen inspireren. Al met al een overzichtelijke en fraaie pagina waarbij vooral wordt aangestuurd op het aanvragen van een offerte.

Bekijk de website!

Seo-resultaat

Naast een nieuwe vormgeving voor de website werken wij met The Box samen om een hogere seo-positie te krijgen. Dit is een doorlopend project. We schrijven bijvoorbeeld cases of nieuwsberichten en hebben verschillende pagina’s geoptimaliseerd op populaire zoektermen. En met resultaat! Termen als ‘onbedrukte blikken’, ‘zwarte blikken’ of ‘ronde blikken’ leveren The Box een positie op de eerste pagina op Google op. Test het zelf maar eens.

Wil jij met je site ook hoger scoren op Google? Het kan echt! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Over The Box

De blikkenkoning van de Benelux! The Box levert blikken aan verschillende landen in Europa. Er bestaat een Nederlandse, Duitse, Franse en Engelse site waarop blikken worden aangeboden uit verschillende collecties. Zowel bedrukte als onbedrukte blikken kunnen uit voorraad worden geleverd. Bijzonder is de custom made-collectie, waarbij The Box geheel op maat blikken maakt die bijvoorbeeld voor promotionele doeleinden kunnen worden ingezet.

Dunique en The Box werken al een aantal jaar prettig samen. Naast de website verzorgen wij ook jaarlijks de opmaak van de jaarfolder in meerdere talen. Het hoofdkantoor van The Box bevindt zich in Apeldoorn.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor