Website anno 2023 voor K.I.M. Nederland

Een goede website kan een aantal jaren mee, maar is op een gegeven moment hoe dan ook aan vernieuwing toe. Een verouderd systeem is kwetsbaar en qua vindbaarheid valt er vaak ook veel te winnen. De technologische mogelijkheden zijn bovendien constant in ontwikkeling. We hebben daarom voor onze achterburen, de mensen van K.I.M. Nederland, een compleet nieuwe website mogen ontwerpen en bouwen.

  • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

    Elke doelgroep kan snel de informatie vinden die hij zoekt, dankzij een logische indeling.

  • Up-to-date CMS

    Het Content Management Systeem is geüpdatet tot de nieuwste versie. Een voordeel voor de beheerder en voor de vindbaarheid.

Website

Passende uitstraling

Nadat wij in 2012 (!) de vorige website hebben gebouwd voor K.I.M. Nederland, was het na jaren weer eens tijd om de oude website in een nieuw jasje te steken. De website dient overzichtelijker en gebruiksvriendelijker te zijn voor (potentiële) klanten en (potentiële) partners.

De herkenbare blauwe kleuren hebben we, samen met wit, door de gehele site doorgevoerd, voor een ‘koele’ uitstraling. Dat pas namelijk bij wat K.I.M. Nederland doet: het bouwen van geconditioneerde ruimtes.

p.s. dit is alweer de derde website die we voor onze klant hebben mogen ontwikkelen

Uit-straling

Show, don’t tell!

Belangrijk voor K.I.M. Nederland is dat duidelijk is voor welke branches zij werken en voor welk soort opdrachtgevers. Ook is het essentieel om een reëel beeld te geven van voorgaande projecten van het bedrijf. Je kunt immers zeggen dat je al decennialang ervaring hebt en voor toonaangevende opdrachtgevers hebt gewerkt. Maar het is sterker om dat te laten zién. Show, don’t tell! Om die reden hebben branches, opdrachtgevers en projecten een prominente plek in het hoofdmenu gekregen.

Eigen beeldmateriaal

Om het persoonlijk te maken en een realistisch beeld te geven van het bedrijf, is veel gebruikgemaakt van eigen beeldmateriaal van mensen, dat gemaakt is door een fotograaf. Door de site heen vind je sfeerfoto’s en op de teampagina is van iedereen een professionele portretfoto te zien. Dit is ook belangrijk voor potentiële medewerkers.

Zoekmachineoptimalisatie

Om ervoor te zorgen dat K.I.M. Nederland ook in de zoekmachine vindbaar is op voor hen belangrijke termen, zijn we constant bezig met monitoren en bijsturen. Zogeheten zoekmachineoptimalisatie is een on-going process en zorgt ervoor dat je het maximale uit je website haalt.

Bekijk de website

SEO

Als het om websites gaat, ben je nooit klaar. Wanneer de basis staat, is het zaak om deze levendig te houden en continu bij te sturen op vindbaarheid.

Anouk Legtenberg

Over K.I.M. Nederland

K.I.M. Nederland is al meer dan 50 jaar specialist in het bouwen van geconditioneerde ruimten in de farmacie, gezondheidszorg, voedingsmiddelenindustrie, distributie- en transportsector. Het bedrijf adviseert, monteert én realiseert.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor