Antwan van Boheemen

developer

Wanneer ik een website of applicatie maak, wil ik dat het écht werkt, dat het beweegt, dat het leeft. Van een vlak ontwerp iets interactiefs maken, daar word ik enthousiast van!

Waar ik het vak in kwam als beginner die thuis tot in de late uurtjes doorging en Google losliet op al zijn vragen, ben ik nu developer bij Dunique. Eentje die graag spart, samenwerkingen opzoekt en altijd doorgaat totdat het naar wens werkt.

Als manusje-van-alles ben ik oprecht geïnteresseerd in mijn vak, maar ook in dat van anderen. Daardoor kijk ik bij het bouwen van websites voor onze klanten ook verder dan mijn neus lang is. Ik denk graag mee over verdere verbeteringen en kijk ook graag een stukje mee naar het design en de marketing eromheen. Dat wat ik neerzet, of wat we neerzetten, moet op alle vlakken effectief en naar wens zijn.

Ben ik niet aan het werk, dan…

… heb ik genoeg leuke hobby’s om me mee bezig te houden! Waar zal ik beginnen? Ik ben graag bezig met mijn 3D printer, doe wel eens aan houtbewerking en hou wel vaneen spelletje. En dat is misschien pas de helft van de interesses die ik heb. Stilzitten, daar doe ik in elk geval niet aan!

Stuur Antwan een e-mail

Dit zijn mijn collega's