Tirza Braakman

designer

Creëren, creatief zijn, dat heb ik altijd al gedaan. Van een eigen bordspel tot hele stripverhalen; ik was er als kind maar druk mee. En nu nog ben ik graag creatief bezig. Alleen dan niet meer met bordspellen en stripverhalen...

Nog altijd vind ik het leuk om dingen te creëren. Voor wat voor branche dan ook, want mijn interesses zijn breed. Ben ik nog niet bekend met een bepaald onderwerp, dan raak ik er wel bekend mee. Ik ben namelijk een goede luisteraar. Ik werk bovendien graag met mensen, heb graag contact. Op die manier maak ik mensen blij met verrassende ontwerpen!

Meestal ben ik vrolijk en ik werk graag samen. Zowel met collega’s als met de klant. Een strakke deadline? Geen probleem, want stress heb ik niet snel. En wist je dat ik hele lekkere koffie maak? Kom het gerust eens uitproberen bij ons op kantoor!

Ik hou van…

Tekenen en schilderen. En ook reizen doe ik graag. In de vakantie, wanneer ik niet reis, kun je me ook nog wel eens vinden op een festival of bij een concert. Ook sporten vind ik leuk; dansen doe ik graag en ook tot het uiterste gaan tijdens een kickbokstraining vind ik gaaf om te doen!

Stuur Tirza een e-mail

Dit zijn mijn collega's