Lotte Roetert

designer

Binnen de kaders blijven doe ik van kleins af aan al niet. Bij creatieve feestjes gaf ik vaak al mijn eigen twist aan een opdracht. Maar ik hoopte wel altijd dat iedereen het mooi zou vinden. Daar is in de jaren weinig aan veranderd.

Dat creatieve en eigenwijze, dat heb ik altijd in me gehad. In mijn werk als designer, maar ook in mijn vrije tijd, wanneer ik bijvoorbeeld graag fotografeer. Ik denk graag out-of-the-box, maar werk natuurlijk wel volgens de wensen van de klant. Een klant enthousiasmeren, daar word ik blij van. Daarbij werk ik graag sámen met de klant; openheid en samen sparren leveren, vind ik, de beste resultaten op.

Buiten mijn werk als designer om, zoek ik graag de natuur op voor ontspanning en inspiratie. Daarnaast vind ik het gaaf om voor mudraces te trainen en deze dan ook te finishen. En een dancefestival op zijn tijd? Leuk!

Verder ga ik graag…

... koken en tafelen met familie en vrienden. Maar ook iets sportiefs is voor mij wel weggelegd. Een obstakelparcour in het bos afleggen vind ik gaaf om te doen. Vooral samen met mijn kids, lekker keten! Ook ontdek ik graag nieuwe locaties op vakantie of tijdens weekendjes weg.

Stuur Lotte een e-mail

Dit zijn mijn collega's

Volg ons