Celeste Steensma

designer

Ik word hier ook wel de rustige, ijverige werker genoemd. Maar zo rustig als ik ben, heb ik het liefst een hele drukke dag met allemaal verschillende werkzaamheden op de planning. Kleine aanpassingen tot grote projecten, mijn interesses zijn breed en ik vind bijna alles leuk.

Vroeger wist ik nooit wat ik wilde worden en moest er gaande weg achter komen dat ik dingen ontwerpen en creëren toch het leukste vind. Ik ben nog niet heel lang designer dus ik sta open om nog veel meer te leren en zo mijn takenpakket te verbreden. Heb jij misschien nog een leuke nieuwe opdracht voor mij?

Ik hou van…

...gezelligheid! Ik kom uit een bourgondische familie dus tafelen met vrienden en familie doe ik graag. Museum bezoeken, boksen, boek lezen, actieve vakanties, mooie
wandelingen maken in de natuur, mijn bucketlist afwerken. Ik ben graag altijd bezig!

Qua muziek is er bij mij geen touw aan vast te knopen en neig ik meer naar een “oude ziel”. Ik kan uren luisteren naar jaren 60, 70 en 80 muziek. Mijn afspeellijsten gaan dan ook van Queen, Tina Turner en Creedence Clearwater Revival naar Burna Boy en van Kensington weer naar Ozuna.

Stuur Celeste een e-mail

Dit zijn mijn collega's