Animatie Human Consult

Opdracht aan Dunique

Human Consult heeft Dunique gevraagd om materiaal te verzorgen dat inleidend en ondersteunend kan werken bij het geven van workshops. Dit betreft de workshop: Duurzaam inzet medewerkers.

Voorafgaand aan het traject heeft er een uitgebreid onderzoek plaatsgevonden over de verschillende processen van het verouderen. Dit is vastgelegd in een uitgebreid onderzoeksrapport wat de basis zal zijn voor de workshops.

Resultaat

Dunique is met het onderzoeksrapport gaan brainstormen en kwam tot het advies om de kernpunten uit te werken in animaties. Deze animaties dienen als inleiding en ondersteuning van de workshop.

Op basis van het rapport is er besloten om de informatie te verdelen over vijf verschillende animaties (hoofdstukken). Aan de hand van een samenvatting per hoofdstuk is er een storyboard uitgewerkt, waar vervolgens de voice-over teksten voor uitgeschreven zijn. De storyboards zijn tot leven gebracht in een animatie en de ingesproken teksten zijn daaraan toegevoegd. De animaties variëren van twee tot vijf minuten per hoofdstuk.

De oplevering van de opdracht bestond uit de onderstaande animaties:

  • Inleiding duurzaam verouderen
  • Fysiek verouderen
  • Cognitief verouderen
  • Emotioneel verouderen
  • Welbevinden

Hieronder een compilatie van de animatie

Over Human Consult

Human Consult is een adviesbureau met ruim 25 jaar deskundigheid in het beoordelen en ontwikkelen van mensen in werksituaties. Zij adviseren bij het maken van besluiten ten aanzien van het aannemen van personeel, het herpositioneren van medewerkers en het maken van loopbaankeuzes.

Meer weten over animaties?

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor