Animatie

​Een animatie is een handig communicatiemiddel om je product of dienst uit te lichten of een ingewikkelde boodschap in relatief korte tijd over te brengen. Groot voordeel van een animatie is dat mensen van nature meer zijn aangetrokken tot bewegend beeld. Vaak ziet het er ook nog eens visueel aantrekkelijk uit waardoor de boodschap beter aankomt en blijft hangen. En dat willen we natuurlijk allemaal bereiken.

Waarom een animatie laten maken?

Een animatie kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Zo is het een ideale manier om een ingewikkeld proces op een visuele manier duidelijk te maken, maar ook voor het introduceren van uw bedrijf of een nieuwe dienst of product is een animatie uitermate geschikt.

Ook op social media doen animaties het goed en kunnen ook heel goed worden ingezet als onderdeel van je marketingplan, bijvoorbeeld om naamsbekendheid te vergroten of bij het verbeteren van je imago.

Met een animatie kun je ingewikkelde concepten simpel en duidelijk maken

Vanaf de eerste pennenstreek tot het laatste shot: wij begeleiden je graag bij het maken van een animatie!

​​Bij het laten maken van een animatie is Dunique je eerste aanspreekpunt en sparringpartner. We zorgen er niet alleen voor dat het verhaal goed staat en de boodschap maximaal tot zijn recht komt, we begeleiden tijdens het hele proces. Er komt namelijk bij het maken van een animatie heel wat kijken;het schrijven van een script, maken van een storyboard, ontwerp van de visuals, het inhuren en briefen van een stemacteur en het uitzoeken van muziek of toevoegen van geluidseffecten, om maar een paar voorbeelden te noemen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de animatie geheel in stijl wordt opgeleverd. Deze zullen we samen met je bepalen en doorvoeren.

Afhankelijk van waar je je video wilt showen, leveren we de video aan in de hoogst mogelijke kwaliteit. Als het even kan doen we dat in de vorm van een full HD-video. Ze kunnen jij en je klanten optimaal van jouw animatie genieten.

Meer weten over animaties of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Een passend concept bij jouw identiteit?

Neem contact op

Ons team